IZAŠAO NAG IZ KUĆE PO ZIMI, NIKO GA VIŠE NIJE VIDEO: Pronađen leš nestalog mladića?

U selu Ručići kod Gornjeg Milanovca pronađen leš dečaka za kojim se traga mesecima. Nesrećni roditelji sve do subote verovali da im je sin živ

  • 3

Tri meseca smo se nadali da je otišao od kuće i da će se javiti iz daleka. Ali u subotu ujutru potonula je i poslednja nada  - priča očajni Dragutin Ilić za "Informer", otac mladića Bože Ilića (19) koji je 21. decembra 2014. godine u gluvo doba noći izašao go iz porodične kuće u selu Ručići i otad mu se izgubio svaki trag.

Nesrećni roditelji do poslednjeg dana su se nadali da je Boža živ i da će doći izdaleka. Neki su mislili i da je otišao u manastir. Dragutina razjeda i to što nema odgovor na pitanje zašto je te hladne noći Boža istrćao iz kuće i zauvek otišao. On je tad krenuo za sinom, ali ga je ubrzo izgubio iz vida.

- Velika nas je tragedija snašla, iz policije su nas obavestili da je leš pronađen i da će u ponedeljak biti rađena DNK analiza, kako bi se sa sigurnošću znalo o kome je reč - priča nesrećni otac.

JEZIV PRIZOR: Pronađeno unakaženo telo, sumnja se da je u pitanju nestali Božo Ilić (19)!

Na odeljenju patologije čačaanske bolnice urađena je obdukcija, a pored DNK analize biće urađen i otisak zuba da bi se sa sigurnošću utvrdio identitet deteta.

Policijska traka

Meštanin Ručića Jelesije Tomić pronašao je beživotno telo dečaka u nabujalom potoku:

- Prvo sam posmislio da je lutka u pitanju, kada sam shavtio da je ljudski leš, pretrnuo sam od straha i prvo sam pomislio da je reč o mladiću koga tražimo od decembra - priča očevidac.

Na glavi leša nije bilo kose, koža na pojedinim delovima je počela da otpada, a lik nije bio prepoznatljiv.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    30. mart 2015 | 12:58

    Užas za roditelje!

  • Bliska rodbina

    30. mart 2015 | 16:17

    Otac nikakve izjave nije dao,kao prvo,a kao drugo cekaju se nalazi dnk-a, tek kada to bude gotovo znace se, a do tada ne treba otezavati situaciju,koja je ionako neizmerno teska!

  • Srb

    30. mart 2015 | 21:32

    Strasno.....alo kako je otac mogo tek tako da ga pusti ,da ode usred noci... ne razumem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA