MUŽA SU MI TUKLI KAO ZVERI, LICE MU JE BILO UNAKAŽENO: Potresna ispovest žene čijeg su muža ubili zbog ljubavne afere!

Trojica maskiranih banula su u moju sobu. Zaskočili su me u krevetu i stavili mi neku masku na lice, valjda da me opiju. Potom su mi stavili traku preko usta i vezali ruke i noge. Počela sam da zapomažem, a jedan od njih počeo je da me udara šipkom - priča Dušica Dimitrijević koja je još u šoku zbog gubitka muža

  • 16

Četvorici osumnjičenih za ubistvo Dejana Dimitrijevića (46) u Beloj Palanci određen je pritvor do 30 dana. Glavni osumnjičeni Miodrag Đorić pruznao je ubistvo i izjavio da je to učinio jer se nastradali viđao sa njegovom bivšom suprugom Marinom.

Pored Đorića, uhapšen je i njegov sin Nikola (22) i njegovi drugovi I. S. (38) i A.T. (23). Dejan Domitrijević ubijen je u subotu oko ponoći u svojoj kući, a ubistvu je prisustvovala i njegova supruga Dušica.

- Dejan je s prijateljem sedeo skoro do ponoći. Ja sam se povukla u drugu sobu da spavam. Čula sam kad je gost otišao, a nedugo potom neko je otvorio vrata. Trojica maskiranih banula su u moju sobu. Zaskočili su me u krevetu i stavili mi neku masku na lice, valjda da me opiju. Potom su mi stavili traku preko usta i vezali ruke i noge. Počela sam da zapomažem, a jedan od njih počeo je da me udara šipkom - priča Dušica koja je još u šoku zbog gubitka muža.

Napadači su nakon toga prešli u drugu sobu i napali Dimitrijevića. Vezali su ga, bacili na pod i počeli da ga udaraju šipkom i pesnicama.

UBISTVO ZBOG SEKSA: Otac i sin nasmrt pretukli majčinog ljubavnika u Beloj Palanci!

Foto: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans Foto: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

- Slušala sam njegove stravične krike i zapomaganje. Tukli su ga kao zveri, psovali i vređali. Ja nisam mogla da se pomerim kako bih pokušala da mu pomognem. Onda sam nekako uspela da skinem traku. Utrčala sam u sobu i videla mog Dejana na podu u lokvi krvi. Krkljao je, lice mu je bilo unakaženo. Zidovi su bili isprskani krvlju. Oni su već bili otišli - priča Dušica i dodaje da je odmah pozvala zeta i komšinicu.

Dragan Živković, Dimitrijevićev zet, kaže da je odmah svima bilo jasno ko je izvršio zločin.

- Policija je pronašla tragove, videli smo da su u komšijskom dvorištu, ispred šupe, čekali da Dejanov prijatelj ode, a potom presekli žičaniu ogradu i utrčali u dvorište i kuću. Policija ih je već ujutru sve pohvatala - priča Živković.

Napadači su se do mesta zločina dovezli sivim BMW, koji je vozio Nikola Đorić.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

- On je ostao pred kućom da stražari, a ostali su upali unutra. Nakon zločina su noževe, šipke, fantomke, gasni pištolj, rukavice i selotejp ubacili u BMW, kojim je mlađi Đorić krenuo ka Nišu. Njegov otac je u međuvremenu mirno otišao kući - priča izvor iz istrage.

Supruga nastradalog Dejana kaže da su planirali da 2. maja prave ćerki svadbu, a sinu 15. maja da proslave punoletsvo.

- Deca, srećom, te večeri nisu bila kod kuće. Mom sinu je pozlilo kad je saznao šta se dogodilo i prebačen je u bolnicu - priča Dušica.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Marina Đorić, Miodragova supruga tvrdi da nije bila u vezi sa nastradalim Dimitrijevićem.

-  Mića je i mene i sinove izbacio iz kuće još 2008. godine. Vratila sam se u kuću roditelja i uz njihovu pomoć odgajila decu. Za sve ove godine nije mi dao razvod. Bio je opsednut mnome. Jednom me je u prodavnici tukao jer je mislio da sam u vezi s Dejanom, a naše porodice bile su samo kućni prijatelji i ništa više. Ipak, on je imao fiks-ideju. Često mi je govorio kako ima snimak na kome Dejan i ja vodimo ljubav, ali to nikad nije pokazao. Bio je patološki ljubomoran - priča supruga ubice.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. mart 2015 | 02:13

    Zasto pisu ljubavnik ako zena nije zivela sa mužem?!!!To sto nije hteo da potpise razvod i sto je ubio coveka govori da nije normalan.Ali ne razumem ubio zeninog ljubavnika a ne zive zajedno.Imamo cudan nacin zvanja odredjenih stvari u zivotu.

  • nesh_bros

    31. mart 2015 | 06:13

    Ako ovi dobiju ispod 40 godina robije sramota za drzavu !!!

  • Vlaja

    31. mart 2015 | 06:05

    e sad ce lepo da robijaju majmuni... nadam se bar po 40 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA