SIN BOSANKE KOJU JE SILOVAO SRBIN: Dogodilo se ono o čemu sam maštao, moja majka želi da me upozna!

- Taman kada sam mislio da će se emocije stišati, dan nakon premijere dobio sam poruku na Fejsbuku od rođaka sa majčine strane da se javila moja biološka majka i da je ostavila novi broj telefona - rekao je Alen Muhić, mladić kojeg je rodila žena koju je silovao Srbin za vreme rata

  • 28

Biološka majka Alena Muhića koju je Srbin silovao za vreme rata u BIH, izrazila je želju da upozna svog sina. Ova priča deteta silovane majke je uzdrmala region, a sad doživljava potpuni preokret.

Majka koja je htela da pobaci Alena, javila se svom sinu dan nakon premijere dokumentarnog filma o njemu.

TRAŽIM OCA, SRPSKOG VOJNIKA KOJI MI JE SILOVAO MAJKU: Potresna ispovest Alena Muhića (22) (VIDEO)

- Taman kada sam mislio da će se emocije stišati, dan nakon premijere dobio sam poruku na Fejsbuku od rođaka sa majčine strane da se javila moja biološka majka i da je ostavila novi broj telefona. Rekla je da želi da se upoznamo, što me je zaista potreslo. U trenutku kada sam mislio da je sve završeno, izgleda da je ovo jedan novi početak - ispričao je Alen za Al Džaziru.

- Biološka majka sada mene traži, ne ja nju. To je, moram priznati, koliko ugodno toliko i neugodno iznenađenje. Nakon silnih pokušaja i traganja za njom, svih proteklih meseci, ona se pojavi i kaže nalazim se tu i tu i hoću da se upoznamo. Sve se preokrenulo za 24 sata. Verujte da sam to toliko puta zamišljao, ali zaista teško je pretpostaviti. Ne poznajem je, ne znam kakve su njene emocije, kako će ona reagovati - rekao je Alen.

S druge strane njegov biološki otac Radmilo Vuković je pristao da se upoznaju, ali je u poslednjem času rekao da Alena ne smatra svojim sinom, da on nije napravio nikakav zločin i da zna ko je njegov biološki otac, navodno neki njegov prijatelj.

(Telegraf.rs / Izvor: Aljazeera.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    31. mart 2015 | 23:55

    Tek poturice sta su radile...doveli ste mudzahedine iz pustinja da kidaju glave vasim rodjacima! Ne znate arapski ni da beknete al kad treba protiv srba,njih zovete!

  • Srbin

    1. april 2015 | 00:38

    Šta je sa silovanim Srpkinjama u hotelu Europa u Sarajevu? Tamo noćite Beograđani? Grozim se šta sami sebi radimo zato i nestajemo...

  • ajde, de!

    31. mart 2015 | 23:56

    Ma, ti si bolestan.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA