SNIMLJENI POSLEDNJI KRICI PUTNIKA: Pronađen video-klip napravljen neposredno pre pada aviona "Džermanvingsa"

Video snimljen mobilnim telefonom "toliko je haotičan da je teško identifikovati ljude, ali zvuci i vrištanje putnika jasno svedoče da su oni bili svesni šta će im se dogoditi. Mogu se čuti krici: "Bože moj!" na nekoliko jezika

  • 3

U francuskim Alpima, na mestu na koje se srušio avion "Džermanvingsa" na letu 9525, pronađen je video snimak na kojem su zabeleženi poslednji trenuci pre tragedije.

Video snimljen mobilnim telefonom "toliko je haotičan da je teško identifikovati ljude, ali zvuci i vrištanje putnika jasno svedoče da su oni bili svesni šta će im se dogoditi", objavio je francuski list "Pari mač", koji je, kao i nemački "Bild", uspeo da pribavi snimak.

Mogu se čuti krici: "Bože moj!" na nekoliko jezika, kao i udaranje metalnim predmetom više od tri puta, najverovatnije snimljeno kada je pilot pokušavao da otvori vrata kokpita, preneo je CNN.

Kako se snimak bliži kraju, posle snažnog udara, jačeg od ostalih, vrištanje je sve glasnije, a zatim je nastupila tišina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA