Pomen žrtvama tragičnog požara u "Kontrastu" (FOTO)

Trogodišnjem pomenu su prisustvovali članovi porodica nastradalih i veliki broj novinara koji su na ulazu u "Kontrast" položili cveće i zapalili sveće

  • 1

Povodom trogodišnjice tragičnog požara u diskoteci "Kontrast" u Novom Sadu, u kome je živote izgubilo šest mladih ljudi, danas je ispred tog objekta održan pomen žrtvama.

Trogodišnjem pomenu su prisustvovali članovi porodica nastradalih i veliki broj novinara koji su na ulazu u "Kontrast" položili cveće i zapalili sveće.

SVEDOCI IZ "KONTRASTA": Gorela je zavesa, protivpožarni aparat nije radio!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U ime Grada Novog Sada pomenu su prisustvovali član Gradskog veća Novog Sada za kulturu Vanja Vučenović, član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Bojan Torbica i šef Kabineta gradonačelnika Aleksandar Petrović.

PRESUDA ZA KONTRAST: Vlasnik, zakupci i električar osuđeni na 30 godina!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U saopštenju za javnost koje je tim povodom izdato iz kabineta gradonačelnika kaže se da "Grad Novi Sad, na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, izražava najdublje saosećanje sa porodicama žrtava".

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Šestoro mladih ljudi, nastradalih u požaru, 1. aprila 2012. godine u diskoteci ''Kontrast'', Novi Sad nikada neće zaboraviti kao ni bol i nenadoknadivi gubitak njihovih najmilijih - kaže se u saopštenju.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U tragičnom požaru tačno pre tri godine život su izgubili Marina Aničić, Zoran Ignjatović, Marko Pavlović, Renato Vuković, Milena Dalmacija i Tamara Miladinović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA