MORAO SAM DA JE UBIJEM, IZVINI, SINE: Jeziva poruka koju je dečak pronašao pored leša roditelja (FOTO)

Maloletni Z. J. (17) iz Vlajkovca juče je pronašao svoje mrtve roditelje u porodičnoj kući u ovom mirnom selu u blizini Vršca

  • 9

Sudeći prema prvim rezultatima istrage, Mihalj Jankov (59), koji je juče u porodičnoj kući u Vlajkovcu ubio suprugu pa sebe, je svoju ženu Draganu Jankov (44) zaklao nožem, a zatim se obesio u šupi.

JEZIVA TRAGEDIJA: Sin pronašao mrtve roditelje, majka sva krvava, otac visi obešen!

Maloletni Z. J. (17) iz Vlajkovca je juče pronašao svoje mrtve roditelje u porodičnoj kući u ovom mirnom selu u blizini Vršca. Kada se vratio kući, na kuhinjskom stolu je ugledao krvav nož i na papiru ispisanu poruku: "Morao sam to da uradim. Izvini sine.", piše Blic.

Uplašeni mladić je izjurio iz kuće i otišao do rođaka koji živi nekoliko kuća dalje. Kada su se vratili zajedno, zatekli su jeziv prizor. Prvo su u sobi na krevetu pronašli krvavu Draganu, a u šupi obešenog Mihalja, pa su odmah pozvali policiju.

Vršačka policija je nekoliko sati radila uviđaj, a prve sumnje se radi o delu koje će se kvalifikovati kao ubistvo i samoubistvo.

Foto: Facebook/Dragana Jankov Foto: Facebook/Dragana Jankov

- Gotovo je izvesno da se radi o ubistvu i samoubistvu, a na to upućuju gotovo svi dokazi, kao i oproštajna poruka. Ipak, još radimo na otkrivanju motiva i utvrđivanju svih činjenica - kaže za ovaj list izvor blizak istrazi.

Pokojni Mihalj i Dragana su bili u braku 17 godina. Njemu je to bio treći, a njoj drugi. On je iz prethodnih brakova imao još četvoro dece, dok je ona imala jednu ćerku. Jedino njihovo zajedničko dete je Z. J., koji je živeo sa njima i pronašao ih nakon krvavog pira njegovog oca.

- Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Tata je bio miran i tih, nikada nije pravio probleme. Nije pio, niti se kockao, a stvarno nikada nisam primetio da su imalii probleme u braku - rekao je Dragan Jankov (37), Mihaljev sin iz prvog braka, pa nastavlja:

Foto: Facebook/Dragana Jankov Foto: Facebook/Dragana Jankov

- Dolazio sam kod njih i nisam ništa primetio. Verujte da sam zatečen. Niko od nas ovo nije očekivao. Ne znam šta da mislim. Nadam se da ću saznati nešto više kada budem razgovarao s bratom koji je živeo s njima.

Inače, Mihalj Jankov je radio u jednoj vršačkoj vodoinstalaterskoj radnji, a poslodavci su o njemu imali samo reči hvale.

- I dalje ne mogu da verujem da je ovo uradio. Radi kod nas oko pet godina i nikada nismo imali problem s njim. Nije se nikada ponašao agresivno, bio je miran, tih i odgovoran radnik - rekao je njegov gazda.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    2. april 2015 | 12:31

    Nauka je dokazala sa su ljudi koji su tihi i mirni najgore bombe kada eksplodiraju. To je zato jer ne pokazuju emocije, ne govore svoje mišljenje , a sve zbog kompleksa manje vrednosti. Oni veruju jer ih je neko tako na žalost uverio da njihove emocije i mišljenje nema vrednost. Strašne tragedije se dešavaju zbog toga.

  • Kleopatra

    2. april 2015 | 11:12

    Jadno dete... Imace traumu celog zivota. Ne mogu da razumem ljude koji probleme 'resavaju' tako sto oduzmu zivot nekom a potom i sebi, a ize sebe ostavi decu. Sta ce sada to dete? Ovi ostali su vec veliki, a on, jos ni skolu nije zavrsio... Ako ne mozes da zivis sa nekim, razvedi se, nemoj upropascavati zivot nekome ko nije kriv ni za sta.

  • Dusica

    2. april 2015 | 12:17

    narodna poslovica kaze:ispod mire trista vire. nije on nju morao da ubije. niko nema pravo da raspolaze sa tudjim zivotom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA