MONSTRUM: Šutirao loptu ženi u stomak da bi pobacila (VIDEO)

Srpski državljanin K.H (35) uhapšen je u italijanskom gradu Kozenci. On je sumnjičen za pokušaj ubistva svog dvomesečnog sina i porodično nasilje prema supruzi nad kojom se iživljavao i tokom trudnoće

  • 12

Policija u italijanskom gradu Kozenci uhapsilia je K.H (35), srpskog državljanina koji je osumnjičen za pokušaj ubistva svog dvomesečnog sina, i porodično nasilje prema supruzi nad kojom se iživljavao i tokom trudnoće, prenose italijanski mediji

K.H. je priveden na osnovu istrage koja je pokazala da se na njihovom dvomesečnom sinu nalaze povrede opasne po život. Ceo slučaj prijavila je njegova nevenčana supruga.

U toku istrage utvrđeno je da je K.H. pre porođaja pokušavao da natera suprugu da abortira. Takođe, na saslušanju u okružnoj policiji, partnerka nasilnika priznala je da ju je muškarac trudnu gađao u stomak fudbalskim loptama, pokušavajući da usmrti još nerođenog sina, piše "Blic".

Žena ipak nije prijavljivala porodično nasilje, sve dok K.H. nije počeo da tuče bebu, nakon čega je podnela krivičnu prijavu. Državljaninu Srbije određeno je zadržavanje u pritvoru.

Pogledajte video hapšenja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alf

    2. april 2015 | 20:40

    Govedo!

  • Kukuriku

    2. april 2015 | 21:03

    Ukoliko je istina, treba ga najostrije osuditi, pa sve i da mi je iz "oka ispao", bez obzira na veru i naciju.

  • Crnogorac

    3. april 2015 | 00:51

    Stoka to nije covek dajte bre smrtne kazne za takve monstrume

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA