Teme: Maltretiranje

Sramotno i bezobzirno: Učenik gađa flašom starog profesora, pa viče "Nisam ja, nisam ja" (VIDEO)

Razjareni i slatki jednorog hara ulicama (VIDEO)

Molila sam ih da me ubiju: Saslušana robinja koju je obrenovački par silovao metlom i terao da jede izmet, a evo koliko im godina zatvora preti

Trojica uhapšenih zbog iznude: Skinuli muškarca i tukli ga rukama, nogama i lopatom, pa ga zatrpali u sneg (VIDEO)

Marko (21) iz Prokuplja tvrdi da je prošao torturu u policiji: "Mučili su me i tukli da bih priznao nešto što nisam uradio" (FOTO) (VIDEO)

Deca u Splitu se divljački iživljavala nad ježom: Šutirali su ga i gazili, kod veterinara su ga prekasno odveli

"Pljuje nas, kune decu, naziva ku*vama": Medicinske sestre zbog navodne torture doktorke kolektivno otvorile bolovanje

Maloletnika prebili, gepekovali, pa ga bacili u kontejner: Brutalno iživljavanje u BiH su na kraju fotografisali

Mladić u Prijedoru naterao vozača kamiona da skine grb BiH i da se izvini Srbima: Ovaj snimak je zapalio ceo region (VIDEO)

Ispovest žene koju su silovali muž, kum i prijatelj: Suprug me vukao golu kod njegove majke, da svi gledaju "kako se to radi"

Muž nasilnik sa kumom i drugom pred detetom brutalno silovao suprugu koja je pobegla od njega: "Dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama"

Sakaćenje genitalija, trovanje alkoholom, pad sa prozora: Svi užasi Doma za mentalno ometene u Tutinu, u kojem se štićenica ugušila hranom (FOTO) (VIDEO)

Brutalna tuča u školi u Tesliću: Dečak zbog teških povreda prebačen u bolnicu

Devojčica objavila jeziv video, pa izvršila samoubistvo skokom sa petog sprata! Razlog zbog kojeg se ubila je užasavajući, a to svi u Srbiji odavno znaju!

Novi skandal u Domu učenika u Kraljevu: Drugari prebijenog dečaka napali autora jezivog snimka na kome se vidi brutalno maltretiranje

Tinejdžer brutalno muči druga u Kraljevu, ostali navijaju i snimaju: Da li je ovo najjezivija scena vršnjačkog nasilja do sada? (VIDEO)

Splićanin (29) priznao da je nožem pretio deci, da je mlatio i zlostavljao suprugu, ali ipak neće ići u zatvor

Nazivaju ga idiotom i govore mu da je glup: Dečak promenio prezime zbog kog je stalno trpeo uvrede (VIDEO)

Devojčica je pešačila 8 kilometara do škole, a otac se vozio iza nje i snimao: Iza ovog snimka krije se strašna istina (VIDEO)

Siromašna baka je pozivala ljude da kupe bademe, a onda su joj prišle komunalne momčine od 120 kg: Sve su joj prosuli i vređali su je (VIDEO)

Učenik (12) teroriše sve u Osnovnoj školi u Osijeku: Seksualno zlostavljao devojčicu, drugoj pretio makazama, a dečaku je stavio oštricu pod grlo

Požarevčanin maltretirao i proganjao žene, zvao ih telefonom više od 200 puta: Sada je uhapšen i preti mu tri godine zatvora

Stravično svedočenje robinje iz okoline Obrenovca: Terali su me da jedem izmet i silovali me metlom

Svaka treća žena doživela je seksualno uznemiravanje kao devojčica u tramvaju, a zašto se nijedna od ove tri nije ni pomakla?

INFOGRAFIKA: Šta sve spada u seksualno zlostavljanje?

Skandal u vrtiću u Sarajevu: Objavljen šokantan snimak vaspitačice kako maltretira dete (VIDEO)

Monstruozno iživljavanje nad devojkom iz Obrenovca: Terali su je da jede izmet, tukli je, silovali metlom, urinirali po njoj

Škola iz pakla: Učiteljica deci govorila da su glupa, debela i stavljala im flaster na usta da ćute, a druga ih terala da piške u gaće!

Beskućnik koji je isprskan crvenom farbom pronađen je mrtav na groblju, a na mestu gde je brutalno ponižen osvanuo je mural. "Bez doma, ne bez nade"

(UŽASAN VIDEO) Siledžija sprejom išarao beskućnika po čitavom telu