PROFESORKA FIZIČKOG PRED DECOM TUKLA PROFESORKU VERONAUKE: Skandal u školi u Kraljevu!

- Terala me je da priznam da prodajem organe, nazivala me Albankom i rekla da sarađujem sa Barakom Obamom - ispričala je Dragana Kostadinović, žrtva napada

  • 24
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje Foto: Milena Đorđević

Jedna profesorka iz Kraljeva koja predaje fizičko u Medicinskoj školi, napala je svoju koleginicu Draganu Kostadinović (34), profesorku veronauke.

- Ona me je uhvatila s leđa i počela da davi, a drugom rukom me je udarala po glavi. Terala me je da priznam da prodajem organe - rekla je ona za Blic i dodala da su joj u bolnici konstatovane lakše povrede.

Sve ovo se odigralo u trenutku kada je Kostadinovićeva htela da odvede decu u Hram Svetog Save.

- Kada smo deca i ja izlazili, videla sam da je prošla pored nas i grubo odgurnula dva deteta. Nsmo se javile jedna drugoj. Onda se vratila, šćepala me za vrat i počela da me steže i udara šakom po glavi i telu. Vikala je: "Albanko, sarađuješ sa Obamom, sada ću da ti skinem masku". Terala me je da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah  - priča uplašena Kostadinovićeva.

Zahvaljujući pribranosti njenih đaka, koji su se zatekli ispred škole, sprečeno je da profesorka udavi koleginicu. Veoma brzo je došla policija kao i Hitna pomoć, a ona je odvedena u bolnicu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Tri dečaka su je držala. Imala je neki čudan pogled. Minut nakon što su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me je u ćošak, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo terala da priznam. Mislila sam da će me ubiti - kaže profesorka veronauke ističući da je ceo događaj trajao desetak minuta.

Preplašena žena je morala i da joj prizna da prodaje organe samo da bi se koleginica smirila. U tom momentu se pojavila Biljana Bojanić, direktorka Medicinske škole, koja je takođe morala da prizna da i ona prodaje organe, ne bi li pomahnitala profesorka popustila.

Nakon napada, profesorka je prebačena u kraljevačku bolnicu.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sodoma

    6. april 2015 | 11:14

    Zena nije zdrava.Ludnica!Gledajte malo koga primate da radi u skoli a ne samo da strajkujete.Ova je mogla i dete neko napasti.

  • Nebojsa

    6. april 2015 | 10:34

    Booze,cela skola prodaje organe,posto uvo,desno?

  • Radovan III

    6. april 2015 | 12:36

    Uslo zlo u zene pricam ja. Isterajte zlo,uterajte dobro.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA