NAPALJENA PROFESORKA POBESNELA: Nisam imala seks sa 6 učenika!

Profesorka iz Nju Džerzija se suočava sa 15 godina zatvora ukoliko bude proglašena krivom, iako trenutno negira odgovornost za krivična dela na suđenju

  • 3
Foto: Essex County Correctional Facility Foto: Essex County Correctional Facility

Nikol Dufolt se suočava sa optužnicom po 40 tačaka kojima se tereti da je imala seksualne odnose u više navrata sa šestoricom dečaka uzrasta od 14 i 15 godina. Nastavnica srednje škole Kolumbija u Nju Džerziju je demantovala sve optužbe uključujući i postojanje snimka seksa sa jednim od učenika.

RAZUZDANA PROFESORKA: Imala seks sa šest učenika, opštila s njima u školi i kolima!

Neki od ovih susreta su se navodno dešavali u školi tokom 2013. i 2014. godine pre nego što je profesorka suspendovana. Međutim, neki od učenika su tvrdili da su bili intimni sa Nikol i u automobilu.

Policija je obavila pretres njenog stana a tamo su pronašli snimak na kome se pojavljuje ona sa tinejdžerom tokom seksualnog čina.

Profesorka se suočava sa 15 godina zatvora ukoliko bude proglašena krivom, iako trenutno negira krivična dela na suđenju.

Inače, Nikol je i majka dvoje dece, a suspendovana je ubrzo posle otkrivanja ovih incidenata i hapšenja.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    8. april 2015 | 13:49

    Kako lazu,zena spavala samo sa petoricom...

  • Goran

    8. april 2015 | 14:36

    Pa glavno pitanje je dali ih je naterala ili su oni to zeleli. Mozda malo neukosno iz ovih godina ali nisam imao isto misljenje sa 15.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA