LOMOVI NA ULICAMA BEOGRADA: Povređeno šest osoba, Hitna pomoć intervenisala 111 puta!

- Tokom protekle noći povređeno je šest osoba i svi su prevezeni u Urgentni centar - izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura

  • 0

U dva saobraćajna udesa u Beogradu, tokom protekle noći povređeno je šest osoba i svi su prevezeni u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio u Košutnjaku, kod ski staze povređena su tri mladića od 20, 22 i 28 godina, koji su svi imali istegnuće vrata, dvojica su povredila i ruke i devojka od 19 godina, koja je pored istegnuća vrata, povredila i rame.

Kod isključenja sa Kružnog puta, prema manastiru Rakovica, dogodio se udes, u kojem su povređena dva muškarca od 35 i 60 godina, koji su zadobili istegnuće vrata i prevezeni su u Urgentni centar.

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Povređena devojka u udesu, HITNA POMOĆ intervenisala 108 puta!

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 111 puta, od čega 11 na javnom mestu, a od bolesnika najviše poziva je stiglo od srčanih, astmatičara i onih koji imaju problema sa hipertenzijom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA