Krijumčarili decu iz Iraka kroz Srbiju, jedna osoba uhapšena!

Protiv dve osobe iz Pirota podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi

  • 3

Pirotska policija je u selu Visočka Ržana kod Pirota u džipu marke "UAZ" pronašla 12 Iračana među kojima je bilo i dvoje dece koji su ilegalno prešli granicu. Zbog krijumčarenja ljudi jedna osoba je uhapšena.

Kako kažu u policiji, uhapšenom M. D. je određeno zadržavanje do 48 sati, dok je protiv dve osobe iz Pirota podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi.

Podsetimo, pre samo pola meseca kod naplatne rampe Doljevac niška policija je u tri vozila pronašla 25 Sirijaca, isto toliko Avganistanaca, dva Indijca i jednog Pakistanca koji su ilegalno ušli u Srbiju.

(Telegraf.rs / Izvor: juznevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub

    12. april 2015 | 11:34

    Pustite te jadne i izmužene da dodju do EU. Tamo im je spas. EU stvorila bedu pa nek je rešava a mi pomozimo rešavanju problema tako što žmurimo.

  • mila

    12. april 2015 | 07:27

    Da li smo ljudi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA