Vreme čitanja: oko 1 min.

PROSTITUCIJA CVETA NA INTERNETU: Evo gde najlakše možete zakazati seks i UGOVORITI CENU!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama i na pojedinim internet sajtovima cveta prostitucija, a tamo se veoma lako može zakazati seks sa muškarcima, transvestitima i ženama u godinama kao i ugovoriti cena

  • 17

Uprkos hapšenjima poznatih starleta i onih koje svakodnevno hapse po ulicama, prostitucija cveta na društvenim mrežama, gde se veoma lako može zakazati seks sa muškarcima, transvestitima i ženama u godinama. Tako se na raznim sajtovima bez prikrivanja mogu naći eksplicitne fotografije, uslovi i ponuda za seks kao i cenovnik usliga!

U SRBIJI JE DOZVOLJENA PROSTITUCIJA! Evo kako legalno možete da zakažete seks! (FOTO)

Sajber pločicama maršira stotine pripadnika najstarijeg zanata na svetu, a pravo na privatnost štiti prodavačice ljubavi, a pravo na lični izbor kupce njihovih usluga. Kada se svemu tome doda anonimnost, jasno je da je internet postao Eldorado za udobnu i neometanu seksualnu trgovinu.

ISTORIJA PROSTITUCIJE U SRBIJI: Najveće bludnice grada Beograda! (FOTO)

Tako se na raznim sajtovima i oglaima ostavlja mogućnost mušterijama da mesecima unapred zakažu seks, čak i u drugom gradu ili državi, kao i da elektronskom poštom ugovori vreme, mesto i cenu sastanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    14. april 2015 | 11:43

    A sta ocekujete, da ce devojka od 22-23 god.da ide da radi za 20-25.000. Naravno da nece..! Radi tek svaka peta,sesta...u sustini danas u Srbiji radi samo onaj ko mora.,jer drzava je totalno rasulo. Gde je zakon o radu, placanje po satu kao svuda u svetu..prijava, osiguranje itd.itd.Napravljen je klasican robovlasnicki sistem i izrabljivanje.

  • Marko

    14. april 2015 | 11:44

    Dajte sajtove, preporuke. Izgleda da samo ja ne mogu da ih nadjem :-)

  • Zika Zivac

    14. april 2015 | 13:16

    Pa gde,daj te sajtove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA