HIT PRIČA: Pošli na INTERVJU kod Nade Macure, pa PRONAŠLI GOMILU PARA!

U sobi nije bilo Nade Macure, već gomila, ispostavilo se, lažnih deviza. Kada su brzo pozvali recepcionera shvatili su u koju su igranku ušli

  • 7

TV ekipa imala je zakazano snimanje sa Nadom Macurom, portparolokom Hitne pomoći u jednom hotelu. Tačnije, odabrana je hotelska soba kako bi ambijent za snimanje bio lep. Ekipa je otišla u hotel u dogovoreno vreme, međutim nisu bili svesni da u Beogradu postoji još jedan hotel koji se gotovo isto zove.

Došli su do recepcije, pitali u kojoj sobi je snimanje. Recepcioner je najnormalnije rekao koja soba, dao ključ. Ljudi su se popeli do sobe. Otvorili vrata. Na krevetu je bilo oko tri kubika deviza naslaganih jedne na druge. Jedan član ekipe se seća:

Kad se nismo srušili!

Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF

U sobi nije bilo Nade Macure, već gomila, ispostavilo se, lažnih deviza. Kada su brzo pozvali recepcionera shvatili su u koju su igranku ušli.

Naime, jedna francuska tv ekipa tog dana imala zakazano snimanje za dokumentarac o mafijaškoj grupi Pink Panter (koja krade dijamante itd.) i to baš u toj sobi. Njima su lažne novčanice služile kao rekvizita za snimanje.

Foto: E-stock.us Foto: E-stock.us

To ekipi srpske televizije nije smetalo da ovekoveči ovu situaciju, koja se, priznaćete, dešava jednom u životu. Toliko koincidencije, retko.

(Telegraf.rs/ Izvor: balkanreporter.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeka

    18. april 2015 | 20:00

    Mozda je i Nada Pink Panter ? ;))))

  • josip m.

    18. april 2015 | 17:51

    Pobogu zar i Nada Macura zeli da postane medijska zvezda.

  • G

    18. april 2015 | 18:26

    Da li se omakla neka lažna novcanica, onako kroz prstice do futrole kamere... :-) tolike pare ko bi primetio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA