PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK I BARITON: Tobi Sims ponovo u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Njegovo glavno oružje su poljupci koje maestralno inkorporira u najpopularnije arije koje svi znamo i volimo i nismo ni sanjali da ćemo ih čuti i na ovaj način

  • 0

Miljenik beogradske publike Tobi Sims, bariton iz Velike Britanije, ponovo će biti gost u našem gradu 21. i 23. aprila, u "Little bay" restoranu.

Tobi Sims će posle godinu dana pauze održati dva nezaboravna koncerta u restoranu koji je poznat više od osam godina kao mesto u srcu Beograda za sve ljubitelje klasične, džez, evergrin i filmske muzike.

Inače, on je bivši vođa dečijeg hora BBC-ja. Kada je hor ukinut ostao je bez posla i bio primoran da prihvata raznolike komercijalne nastupe od kojih je jedan od njih bio i nastup na otvaranju velikog tržnog centra.

U očajanju zbog kupaca koji su bili nezainteresovani za njegov nastup počeo je da ih animira i uključuje u svoj performans. To se pokazalo kao veoma uspešno ali, što je još važnije, i veoma privlačno za mladog pevača.

Foto: Promo Foto: Promo

Nastavio je da eksperimentiše i da prilagođava svoje nastupe i došao do svog jedinstvenog stila koji je izbrusio do savršenstva. Tako je Tobi, igrom slučaja, našao sebe, ono u čemu je poseban i u čemu najviše uživa.

Njegovo glavno oružje su poljupci koje maestralno inkorporira u najpopularnije arije koje svi znamo i volimo i nismo ni sanjali da ćemo ih čuti i na ovaj način.

Kao poseban kuriozitet, koji dodatno ističe prirodu Tobijevog nastupa, ne možemo da ne naglasimo da je Tobi pravoslavni sveštenik koga je rukopoložio, ni manje ni više, nego ruski patrijarh Kirilo.

Ako dođete na njegov nastup pevaće vam prelepe arije, bićete izljubljeni ali, ukoliko poželite, na kraju možete dobiti i blagoslov.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA