Peđolino napisao kratko pismo Branku Kockici: Ti si genije!

- Dragi prijatelju, hvala ti na svemu što si dosad uradio, a uradio si mnogo! Pomerio si čitave planine stvaralačkog rada za decu i uneo sasvim nove komunikacije na osnovu kojih smo svi mi učili - napisao je Predrag Vuković Peđolino u svom pismu Branku Kockici

  • 3

Povodom informacije da se legendarni Branko Kockica povlači sa scene i da odlazi u penziju, oglasio se Predrag Vuković Peđolino.

 

Prenosimo vam njegovo pismo u celosti:

 

"Dragi prijatelju, hvala ti na svemu što si dosad uradio, a uradio si mnogo! Pomerio si čitave planine stvaralačkog rada za decu i uneo sasvim nove komunikacije na osnovu kojih smo svi mi učili.

 

TATATATIRA, POSLEDNJI PUT: Povukao se Branko Kockica! (VIDEO)

 

Pozorištance "Puž" je kultno mesto odrastanja dece jer su kroz tvoje i Cacine predstave generacije dece živele svoj život, savremen, brz, pun neočekivanih obrta kako je i dolikovalo trenutku u kojem odrastaju.

 

Ono što ti želim iz sveg srca jesu novi dramski komadi za decu. Malo ljudi zna da si ti genijalan dramski pisac dečijih komada za koje se nadam da će se dugo izvoditi i da ćemo dočekati još mnogo takvih".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA