ZAVRŠIĆEŠ U KESAMA: Majka ubijene Slavice otkriva NAJJEZIVIJE detalje UBISTVA U CENTRU BEOGRADA!

Nakon što je Slavica raskinula sa njim, Goran je nastavio da je prati i šalje preteće poruke, a nedavno joj je poslao poruku koja je glasila "Završićeš u kesama"

  • 10

Pre nego što je ubio Slavicu Rakulj (49) u kafiću "Fracci" u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, Goran Milanović (50) je od nje zahtevao da napusti posao, a ona se majci žalila da joj je mesecima pretio.

Nakon što je Slavica raskinula sa njim, Goran je nastavio da je prati i šalje preteće poruke, a nedavno joj je poslao poruku koja je glasila "Završićeš u kesama".

GORAN JE DANIMA PRATIO I PROGANJAO SLAVICU: Najnoviji detalji KRVAVOG UBISTVA I SAMOUBISTVA U CENTRU BEOGRADA!

- Raskinuli su u februaru jer je bio ljubomoran i posesivan. Tražio je od Slavice da da otkaz u kafiću gde je bila menadžer i u kom je radila 13 godina. Pre dva meseca su raskinuli i razišli se potpuno mirno. Tek nakon nekoliko dana je počeo da je proganja i da joj šalje poruke - navodi za Naše novine Milica Rakulj (65), majka nastradale Slavice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SLAVICE, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE: Ovo su poslednje reči ubice konobarice!

Ona je dalje navela da je Goran govorio Slavici da ne može da živi bez nje, ali da ona nije želela da se pomiri sa njim.

JEZIVA PROŠLOST KUĆE U STRAHINJIĆA BANA: Pre 40 godina strašan zločin se desio na mestu jučerašnjeg pokolja

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dolazio je u lokal u kom je radila i odatle ga je već jenadput izbacivao gazda kada je video da psihički maltretira Slavicu. Kada je ubio moju Slavicu, gazda kafića nije bio u lokalu pošto je otišao na put. Goran kao da je to znao. Već nekoliko puta ga je prijavljivala za uznemiravanje, a najviše se uplašila tada kada joj je rekao da će završiti u kesama - kaže Milica Rakulj.

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Iznose tela ubice i konobarice koja je usmrćena s četiri metka! (FOTO) (VIDEO)

Dva dana pre ubistva, Goran je sa petogodišnjom ćerkom došao da se pozdravi sa Slavicom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

HTEO DA PUCA I U KONOBARA, ALI MU SE PIŠTOLJ ZAKOČIO: Izbegnut još veći pokolj u centru Beograda! (FOTO) (VIDEO)

- Jednom prilikom je pred detetom rekao da će i po Ivani (njegovoj bivšoj ženi) uskoro "rasti trava". Takav čovek je odavno trebalo da bude u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Taj kriminalac i ludak mi je ubio dete koje je trebalo još dugo da živi. Proklet bio - rekle je Milica.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    22. april 2015 | 08:28

    Koliko puta manijak i bolesnik treba da bude prijavljen PRE NEGO STO UBIJE???????!

  • Комуниста

    22. april 2015 | 02:26

    Увек исте приче после злочина. Све исто. Сви знали, нико ништа предузео. Колико још злочина треба да се догоди да се нешто предузме. Или Боже опрости као да некоме одговара да се Срби убијају што више. Као да неко зарађује на овоме што се дешава у Србији.

  • Simon

    22. april 2015 | 06:11

    Ko moze da mi garantuje da su srbi ljudi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA