POVREĐENI RADNICI "TIGAR TAJERSA" STABILNO: Trojica prebačena u Nemačku na lečenje!

Trojica radnika koji su juče prebačeni na Klinički centar u Nišu upućeni su u Nemačku avionom na dalje lečenje

  • 0

Šestoro radnika fabrike "Tigar tajers" iz Pirota povređeno je juče kad ih je udarila struja u pripremnoj sobi u pogonu "Valjare", a njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Trojica radnika pirotske fabrike koji su juče prebačeni na Klinički centar u Nišu upućeni su u Nemačku avionom na dalje lečenje.

Doktorka Jadranka Paravina koja je juče primila najteže povređene radnike rekla je za RTS da je kompanija "Tigar tajers" htela bolje uslove za svoje radnike.

VRIŠTALI SU DOK IH JE STRUJA PRŽILA: Strašni detalji nesreće u fabrici "Tigar tajers"!

Dvojica od trojice radnika bila smeštena na Intenzivnoj nezi Kardio-hirurške klinike. Njihovo stanje je tokom noći i jutra bilo stabilno, rekla je doktorka Paravina.

Radnici koji su ostali u bolnici u Pirotu smešteni su na odeljenje hirurgije, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

POŽAR U FABRICI "TIGAR TAJERS": Povređeno šest radnika!

Predstavnica kompanije "Tigar tajers" Emilija Lilić izjavila da se nesreća dogodila oko 12 časova i 30 minuta u pogonu Valjare u Pirotu u startnoj sobi gde se pripremaju smese za izradu pneumatika, kada je došlo do strujnog udara koji je potom izazvao požar.

- U fabrici je nestala električna energija i došlo je do varničenja u pogonu. Električari su ušli da otklone kvar i pretrpeli su strujni udar – rekla je Emilija Lilić

Povređeni su radnici Miodrag Panić (1959), Dejan Mladenović (1970), Dragan Sokolović (1972), Boban Blagojević (1973), Saša Veljković (1977) i Nebojša Jovanović (1973).

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA