MORALA SAM DA IMAM SEKS SA STARIJIM MUŠKARCIMA KAKO BIH IMALA NEGDE DA SPAVAM: Ispovest tinejdžerke koja je od 12. godine živela na ulici!

Čarli je bila beskućnik od 12. godine. Ona je pobegla od kuće jer se loše slagala sa roditeljima, bila je žrtva seksualne eksploatacije

  • 9

Čarli Tagart je jedna od mnogo tinejdžera koji su izloženi seksualnoj eksploataciji. Nakon šest godina provedenih na ulici želela je da bude smeštena u hraniteljsku porodicu.

Međutim, kada su joj ponudili smeštaj u jednom hotelu, ona je to odbila.

Umesto toga se selila iz mesta u mesto. Starijim muškarcima je bila plen i nudili su joj smeštaj u zamenu za seks.

- Najstariji čovek imao je 40 godina. Jedan od nih je bio zaista nasilan kada smo imali seks i pokušao da me zadavi - priča ova devojka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Čarli je bila beskućnik od 12. godine. Ona je pobegla od kuće jer se loše slagala sa roditeljima.

- To je bio haotičan život. Bila sam i gladna, a da bih jela krala sam hranu sa kioska. Upoznala sam druge beskućnike i sa njim sam se osećala sigurnije nego kod kuće - priča ona.

U međuvremenu Čarli je promenila svoj život , ali i dalje oseća uplašeno za druge mlade ljude .

Foto-ilustarcija: Profimedia/Corbis Foto-ilustarcija: Profimedia/Corbis

- Kada sam imala 19 godina, preselila sam se kod starijeg brata. Počela sam da pomažem u skloništu za beskućnike i da budem mentor mlađih - kaže ona.

- Upoznala sam svog dečka i krenula na fakultet. Prošlost sam ostavila iza sebe - ističe Čarli. - Plaši me da bi drugi mladi ljudi mogli da dožive ono što se meni desilo i zatp se trudim da im pomognem - zaključuuje ova devojka.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    25. april 2015 | 18:47

    Ni osnovnu nije završila a krenula na fakultet?

  • Mila...3

    25. april 2015 | 18:10

    Jedna u milion! Hrabro

  • el asad free america

    26. april 2015 | 00:09

    od 12god pobjegla bez para da zivi samostalno i onda se zali na zivot koji je izabrala jer je ocekivala da ce netko da uzdrzava?! tipicna amerika: jad i bjeda, sirotinja koja ostaje sirotinja osim ako nema srece da drogom ili prostitucijom zaradi a da prezivi 25-tu. tamo fakultet godisnje kosta 10.000€ ili vise a koliko znam, prostitucija se ne priznaje ko osnovno skolovanje ali u americi se ne trazi znanje pa mozda je mogla i da sve to preskoci da bi se upisala na fakultet. mladi nemaju da plate za sex usluge pa ko hoce, ne moze bas da bira godista svojih musterija i treba naglasiti da je ishod isti bio mladi ili stariji ili neko misli da cura od 15god koja ide u krevet s nekim od 16-17 da je ishod drugaciji nego kad bi isla s nekim od 35-40? kao sto i ona kaze, mogla je ona spavati i vani ali joj je bilo puno prihvatljivije spavati sa puno starijima od nje nego da je ostala da zivi sa svojim roditeljima ili treba jos neko objasnjenje o kakvoj se to djevojci radi da bi je neko sazaljavao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA