MINISTAR POLICIJE RS: Nećemo dozvoliti da teroristi vladaju, bezbednost je podignuta na najviši nivo!

Naoružani muškarac je danas oko 19:10 sati ušao u policijsku stanicu u Zvorniku i počeo da puca iz vatrenog oružja. Ubio je policajca Dragana Đurića, a ranio njegove kolege Stevu Milovanovića i Željka Gajića. Posle toga ga je policija savladala i ubila

  • 4

Posle današnjeg napada na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je naoružani muškarac ubio jednog i ranio dvojicu policajaca, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, izjavio je da ovaj napad može biti početak mnogo gorih događanja u Republici Srpskoj.

- Nećemo dozvoliti da teroristi vladaju, bezbednost je podignuta na najviši nivo. Govorili smo da je borba protiv terorizma potrebna, moramo zaštititi naše policajce, građane i ustanove, jer ovo može biti početak mnogo gorih dešavanja u RS - istakao jeLukač u telefonskom razgovoru za RTRS.

- Preduzećemo sve moguće mere da zaštitimo građane. Građani takođe treba da se uključe i dostave sve eventualne informacije o teroristima. Imaćemo odgovore na ovakve stvari, nećemo oprostiti niti zaboraviti, to svi moraju da znaju - naglasio je Lukač.

Lukač je rekao i da je po dolasku u Zvornik razgovarao sa svim policajcima i da su mu oni potvrdili da je napadač u policijsku stanicu ušao uz povike "Allahu ekber".

Naoružani muškarac je danas oko 19:10 sati ušao u policijsku stanicu u Zvorniku i počeo da puca iz vatrenog oružja. Ubio je policajca Dragana Đurića, a ranio njegove kolege Stevu Milovanovića i Željka Gajića. Posle toga ga je policija savladala i ubila.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goks

    27. april 2015 | 23:22

    Odma krenuti u potragu za svim gnezdima vehabija Sto Se nalaze u RS i BiH a poznato je ministarstvu odbrane gde ih sve ima , i istog momenta ih ugasiti milom i silom!!!

  • Sergej Danilovič

    27. april 2015 | 23:22

    To je prava konstatacija.NI OPROSTITI NI ZABORAVITI

  • Deni

    28. april 2015 | 09:51

    Vehabije nek idu u svoju drzavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA