POKUŠAJ SAMOUBISTVA U ČEŠKOM PARLAMENTU: Hteo da se baci sa balkona tokom sednice

Čeh je sačekao da poslanici počnu raspravu o aferi oko dece koja su oduzeta jednoj Čehinji u Norveškoj i kada je rasprava počela, prebacio je nogu preko balkona za posetioce

  • 0

Muškarac (49) godina u Češkoj pokušao je da izvrši samoubistvo tokom sednice donjeg Doma parlamenta. Obezbeđenje je reagovalo na vreme i sprečilo incident.

KONVOJ VOJSKE SAD PODELIO ČEŠKU: Jedni na protestu mašu ruskim zastava, drugi američkim! (FOTO)

Šef kancelarije donjeg doma parlamenta Petr Kinštetr rekao je da je u pitanju čovek sa velikim psihičkim problemima, prenosi Beta.

- Već je jednom pokušao da se ubije - rekao je šef kancelarije donjeg doma parlamenta Petr Kinštetr.

Taj 49-godišnji Čeh sačekao je da poslanici počnu raspravu o aferi oko dece koja su oduzeta jednoj Čehinji u Norveškoj i kada je rasprava počela, prebacio je nogu preko balkona za posetioce ali je obezbeđenje hitro reagovalo i sprečilo ga da skoči.

Foto-ilustracija: AP Foto-ilustracija: AP

Posle kraćeg koškanja uspeli su da ga odvuku i predaju Hitnoj pomoći.

- Muškarac je pričao da ima probleme u životu, da mu je propalo preduzeće. Rekao je da više ne može ovako, da ga je država oštetila i da je čekao na ovu tačku rasprave o deci Mihalkove - rekao je poslanik Marek Černoh koji je odmah potrčao da pomogne obezbeđenju.

Černoh je dodao da je pokušaj samoubistva bio šok i za poslanike zato što bi pri padu osim sebe samoubica mogao da ozbiljno povredi ili ubije i nekog od poslanika socijaldemokrata i komunista koji sede ispred balkona.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA