TAJNI DOKUMENTI OTKRIVAJU: Nemački lekari uveravali Amerikance da je Lubicova depresija izlečena!

Na videlo su izašli i dokazi da je Lubic pokušao da slaže FAA oko svoje bolesti. Na pitanje: "Jeste li ikad lečeni zbog psihičkih bolesti" odgovorio je "ne"

  • 3

Američka Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo (FAA) preispitivala je 2010. godine da li treba potvrditi pilotsku dozvolu Andreasu Lubicu. Ovaj pilot Džermanvingsa je osumnjičen da je u martu ove godine zabio avion sa putnicima u francuske Alpe.

ZVANIČNO POTVRĐENO: Lubic namerno srušio avion i ubio 150 ljudi!

FAA je bila zabrinuta zbog saznanja da se Lubic lečio od depresije, zbog koje je uzimao i lekove između januara i novembra 2009. godine. U tom periodu pauzirao je svoj trening u Lufthansinoj školi za pilote, i prebacio se u njihov centar u Arizoni , gde je učio da vozi male avione.

Nemački lekari su 2010.godine uveravali funkcionere FAA kako je Lubitz izlečen od depresije, pa je Savezna uprava odlučila da mu izda dozvolu, ali uz upozorenje da će mu biti oduzeta ako se depresija vrati.

Na videlo su izašli i dokazi da je Lubic pokušao da slaže FAA oko svoje bolesti. Na pitanje "jeste li ikad lečeni zbog psihičkih bolesti" odgovorio je "ne". Na njegovim papirima kasnije je stajalo "promenjeno iz ne u da", a promenu je najverovatnije izvršio neki od Lufthansinih lekara.

Prema prevedenoj medicinskoj dokumentaciji koja je bila dostavljena FAA, Lubic je imao "tešku depresivnu epizodu bez psihotičnih simptoma" koja se "potpuno povukla". Dijagnoza je potvrdila kako se Lubic "potpuno oporavio, bez ikakvog ostatka bolesti".

Inače, Lubitc  je nakon toga mogao da nastavi školovanje za pilota, nakon čega je postao kopilot u Džermanvingsu.

Dokumente možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/ Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zla devojčica

    30. april 2015 | 19:25

    Kakve veze sad Amerika ima s tim padom?

  • Комуниста

    30. april 2015 | 13:14

    Доста лагања!! Претерујете.

  • Duki

    30. april 2015 | 19:50

    A šta mislite da Ameri gledaju u pasulj ili bacaju koske? Probajte da pošaljete u etar bilo kojom tehnikom u vazi njih, terora , neke "receptire" i uopšte takvih reči. Hiljade operatera to sve lepo uz pomoć mašina pregledaju sortiraju i prosledjuju po prioritetu. Kao kad vi ukucate npr. Na guglu i kliknete. Gle čuda ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA