RAZNEO SE BOMBOM PORED NEPOKRETNE MAJKE: Jezivi detalji samoubistva na Banjici!

- Čuli smo detonaciju, ali smo pomislili da deca bacaju petarde. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se Predrag ubio - potreseno je rekla uplakana komšinica nesrećnog Rakočevića

  • 2

Predrag Rakočević (38) razneo se bombom u porodičnom stanu na Bulevaru oslobođenja 92, u beogradskom naselju Banjica.

Nesrećni čovek je u trenucima nervnog rastrojstva aktivirao kašikaru pred nepokretnom majkom. Prema prvim informacijama preminuo je na licu mesta, dok žena nije povređena, jer je Predrag legao preko bombe, prenose mediji.

Komšije su čule eksploziju, ali kako kažu, nisu mogle ni da naslute šta se dogodilo.

TRAGEDIJA NA BULEVARU: Muškarac (38) se razneo bombom u stanu!

- Čuli smo detonaciju, ali smo pomislili da deca bacaju petarde. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se Predrag ubio - potreseno je izjavila uplakana komšinica dodajući da joj je bilo čudno što ga ujutru nije videla kako šeta psa.

Predrag je, otkako su se doselili iz Bijeljine, u stanu živeo s majkom, koja je nepokretna. Pre šest meseci mu je preminuo otac i od tada su ga viđali samo u šetnji s psom.

- Ni s kim se u zgradi nisu družili već nekoliko godina. Posle smrti Predragovog oca nisu mnogo komunicirali s nama - izjavila je najbliža komšinica porodice Rakočević ističući da je neposredno po tragediji u stan pristigla Predragova sestra Nataša, koja nije živela tu već neko vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fini Decko

    4. maj 2015 | 11:43

    Tuga do neba!!! Srbistan jede svakog ko zivi tamo, a narocito izbegle Srbe. Samo bezati na zapad, nema druge! Srbistan ce nestati sa mape za nekih 30-ak god, a tako i treba.

  • Zoran

    4. maj 2015 | 11:48

    Predrag je isao na Banjici u osnovnu skolu jos 80-tih pa ne vidim potrebu da se stalno potencira Bijeljina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA