STRAVA I UŽAS: Prave specijalitete od pasa (VIDEO)

Gulaš od pasjeg mesa, pohovane šape, mozak i izutrice samo su neki od specijaliteta koje ponosni vlasnik restorana "Čičo" u Vijetnamu nudi svojim gostima

  • 27

U Vijetnamu, u gradu Hanoi, restoran pod nazivom "Čičo" (što u prevodu znači pseće meso) nudi sva moguća jela i specijalitete od psa. Mnogi koji su probali ovu hranu navode da je gulaš od psećeg mesa daleko ukusniji od bilo kog drugog koji su probali. Restoran se čak specijalizovao i za raznošenje hrane do kuća svojih mušterija.

U kratkom video-zapisu vlasnik restorana ponosno pokazuje kakvi se sve specijaliteti nalaze na meniju njegovog restorana.

Tako u jednom trenutku on iz punog tanjira vadi pohovane pseće šape i pokazuje ih kako bi ih kamera snimila, nakon čega kamerman snima i ostale delove tela mrtvih životinja koje će poslužiti kao specijalitet restorana.

Prikazujući buduće specijalitete, vlasnik sa ponosom izgovara da u njegovom restoranu gosti mogu da probaju i pojedu sve što su ikada želeli od psa, uključujući šape, srce, ali i mozak jadnih životinja.

Upozorenje: Video sadrži uznemirujući sadržaj!

(B. Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    7. april 2012 | 19:18

    Jaooo, Boze mi pomozi, jadni psi :((((((((( njega treba staviti na najgore muke, da umire danima!!!!!!!

  • Manuela Petrovic

    7. april 2012 | 19:24

    vidi se da neznas ko je zasluzan za to sto danas jedemo hleb, pas je nasao zrno pcenice kada na celom svetu je postojalo samo dvoje ljudi. ti mozes imati svoje misljenje i slobodno podrzavaj ovog ubicu, ali ne moram ja niti bilo ko, volim sve zivotinje ali psi ne zasluzuju tako nesto

  • Manuela Petrovic

    7. april 2012 | 19:09

    Kretenu glupi - majmun - idiot !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA