Evo šta se dogodi kada u Guglu ukucaš SRPKINJE!

Nakon teksta o tome šta u srpskoj verziji Gugla izlazi kao rezultat ukoliko ukucate reč "Hrvatice" odlučilli smo se da uradimo istu pretragu, ali kucajući reč "Srpkinje"

  • 14
Doček košarkaške reprezentacije Srbije Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Najpoznatiji internet pretraživač Gugl veliki broj stanovnika naše zemlje koristi svakodnevno. Bilo da je reč o poslu ili ga koristimo u privatne svrhe, Gugl je nezaobilazan deo naših života.

Evo šta se dogodi kad u Guglu ukucaš HRVATICE!

Poznato je da pretraživač čim ukucate bar jedno slovo pokazuje rezultate pretrage. Ukoliko ukucate reč dobićete još konkretnije rezultate pretrage.

Nakon teksta o tome šta u srpskoj verziji Gugla izlazi kao rezultat ukoliko ukucate reč "Hrvatice" odlučilli smo se da uradimo istu pretragu, ali kucajući reč "Srpkinje".

Prvi rezultat koji izlazi jeste "Srpkinje Facebook", zatim sledi "Srpkinje na Instagramu", dok je treći rezultat poražavajuć pošto glasi "Srpkinje su kurve".

Printskrin: Google Printskrin: Google

Ako su prva tri rezultata i očekivana, onaj pod brojem četiri je prosto neverovatan, a glasi "Srpkinje kupuju danske gene".

Na petom mestu pretrage izlazi "Srpkinje šeste po lepoti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    16. maj 2015 | 21:31

    Za ovo pod tri, mozemo da zahvalimo promoterkama seksa, koje pod nazivom starlete, zauzimaju svaki slobodan prostor u medijima. Strasno, ali istinito.

  • Bosanac

    16. maj 2015 | 23:48

    Srpkinje zaslužuju prva tri mjesta po ljepoti na svijetu a ne šesto.Najljepše žene.

  • Republika Srpska

    16. maj 2015 | 22:26

    Meni izlazi "Srpkinje za udaju"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA