Evo šta se dogodi kad u Guglu ukucaš HRVATICE!

Odlučili smo da pogledamo koji se pojmovi traže na najvećem svetskom pretraživaču, na njegovoj srpskoj verziji, vezani za Hrvatice. I ove rezultate smo dobili

Opšte je poznato da naši muškarci vole žene iz naše susedne države Hrvatske, i da prosto otkidaju na njihov zavodljivi akcenat. Stoga i ne čude rezultati pretrage na srpskoj verziji Gugla koji potvrđuju ove činjenice.

KAKO I NE BI: Na ovih 10 Hrvatica se Srbi najviše pale (FOTO) (VIDEO)

Svi mi posegnemo za najvećim svetskim pretraživačem kada nas interesuju neke stvari i pojmovi, koji će nam bliže objasniti ono što nas zanima. Na Guglu možemo da nađemo sve, kao što se kaže, od igle do lokomotive, a ova kompanija  prema najtraženijim pojmovima u nekoj zemlji formira svoju bazu i daje predloge po ukucanim rečima.

Ukratko, kada ukucamo neki pojam, on nam daje opcije i reči u nastavku koje su najtraženije u određenoj zemlji. Tako smo mi posegnuli i dali se u potragu za određenim pojmovima koja se traže u Srbiji.

Zna se da Srbi vole Hrvatice i da malo-malo čujemo muškarce kako hvale njihovu lepotu, ali i da je akcenat ono što ih čini još privlačnijima.

Dakle, ukucali smo na Guglu pojam Hrvatice, i ove rezultate smo dobili kao opciju: Hrvatice u Srbiji, Hrvatice dolaze u Beograd, Hrvatice Facebook, Hrvatice i Srbi, Hrvatice vole Srbe, Hrvatice u akciji, Hrvatice za udaju i Hrvatice na koje se Srbi najviše lože.

Printskrin: Google Printskrin: Google

Zaključujemo, Srbi obožavaju Hrvatice, i često posegnu za informacijama vezanim za njih na najvećem svetskom pretraživaču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луд за њом..

    8. maj 2015 | 22:58

    Ја редовно претражујем Иви

  • dejana

    8. maj 2015 | 22:10

    na bosanskim sajtovima se često piše o Srpkinjama, na našim o Hrvaticama... uvek je izgleda tuđe malo slađe

  • контра

    8. maj 2015 | 22:40

    Ма какве комшинице!Мени су моје српкиње све на овом свету!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA