Žandarmerija se raspoređuje na granici s Makedonijom!

Ministar Nebojša Stefanović obavestio je makedonsku koleginicu Gordanu Jankulosku da su upućene dodatne policijske snage na granicu s tom zemljom. Stefanović se uputio u bazu Žandarmerije Ristovac na jugu Srbije

  • 63

U pogranični pojas s Makedonijom, zbog oružanih incidenata u toj zemlji, upućene su dodatne policijske snage, saznaje Tanjug u vrhu MUP-a. Nakon dešavanja u Kumanovu i u Preševu je napeto, a Žandarmerija se raspoređuje u Kopnenoj zoni bezbednosti.

HAOS UŽIVO: Helikopteri nadleću i Skoplje, ima mrtvih!

NEZVANIČNO: U Kumanovu poginule dve žene i dvoje dece?

To je učinjeno po naredbi ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, navode u MUP-u. Stefanović se uputio u bazu Žandarmerije Ristovac na jugu Srbije.

ŠIPTARI IZAZVALI HAOS: Masakrirali policiju u Makedoniji!

RTS saznaje da je 450 pripadnika Žandarmerije raspoređeno u kopnenoj zoni bezbednosti, uz administrativnu liniju s Kosovom i Metohijom.

RAT SE PRELIVA I NA REGION: Blokiran autoput Beograd-Skoplje!

Ministar Stefanović razgovarao je i s makedonskom ministarkom unutrašnjih poslova Gordanom Jankuloski o trenutnoj situaciji u Makedoniji. Stefanović je Jankulosku obavestio da su upućene dodatne policijske snage na granicu sa Makedonijom, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu ministra. On će, kako je rečeno, s makedonskom koleginicom biti u kontaktu tokom celog dana i razgovarati o daljoj situaciji.

U jutrošnjoj akciji makedonske policije protiv naoružane grupe ljudi u Kumanovu, kako javljaju mediji, poginulo je tri policajca, a više njih povređeno.

Zbog situacije u Makedoniji, premijer Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 13 sati vanrednu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

OPASNO SE ZAKUVAVA: Makedonska policija napustila granicu sa Srbijom!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Спрем те се Спрем те

    9. maj 2015 | 15:04

    Уништите багру терористичку за сва времена

  • Novi svetski poredak

    9. maj 2015 | 14:56

    Hajmo sad junaci,sad im u saradnji sa Makedoncima treba zadati zadnji udarac sa dve strane i naterati kavkaske cobane da se povuku u Albaniju.Nek vas Bog cuva.

  • Vozd

    9. maj 2015 | 16:12

    Posaljite komunalce oni biju najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA