KUMANOVO POD OPSADOM: Policija traga za odbeglim albanskim teroristom! (VIDEO)

Makedonska policija traga za teroristom koji je uspeo da pobegne dok je nadležnima pokazivao gde su ekstremisti skrivali oružje

  • 15

Jake policijske snage blokirale su rano jutros nekoliko kumanovskih ulica, a pretpostavlja se da je u pitanju potraga za teroristom koji je pobegao policiji dok je dovođen na teren da pokaže sakriveno oružje.

ALBANSKI TERORISTA POBEGAO MAKEDONSKOJ POLICIJI: Pokazivao gde je skriveno oružje, pa nestao! (VIDEO)

Osumnjičenog je policija dovela na teren u blizini sela Brest da bi pokazao sakriveno oružje ukradeno tokom napada na policijsku karaulu Gošince, na severu Makedonije u blizini granice u delu sa Kosovom i Metohijom.

Nekoliko ulica koje vode od Policijske stanice do Pošte i deo koji vodi prema autoputu od rano jutros su blokirale jake policijske snage. Nikome se ne dozvoljava pristup ovom delu Kumanova. Još uvek nema nikakvih zvaničnih potvrda o čemu se radi.

- Mirno je, ne čuje se pucnjava, ali niko ne može tamo proći, kaže jedan od Kumanovčana koji ne krije da ovo izaziva dodatnu uznemirenost kod stanovnika ovog grada nakon terorističke akcije minulog vikenda.

Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

Pretpostavlja se da je u gradu na snazi akcija hapšenja pobeglog teroriste, jer je jedan od uhapšenih koji se borio protiv policije u kumanovskom naselju Divo pobegao pripadnicima makedonskog MUP-a.

Policija nije obelodanila ime odbeglog, ali su se na internetu pojavili audio-snimci na kojima navodno govori odbegli Sulejman Osmani iz sela Brest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pirocanac

    15. maj 2015 | 11:11

    Da nije tuzno bilo bi smesno. Iskreno zalim makedonski narod. Mislim da ce u buducnosti jedino njima biti gore nego nama.

  • zalosni su ti policajci

    15. maj 2015 | 10:59

    prvo ga puste, naravno po direktivi. a onda ga kobajagi traze. policija im nije ni za rijaliti sou, . tuga jedna.

  • svet gori ,a ja se ceskam

    15. maj 2015 | 11:00

    Cujes "pobegao" ?! Pustili ga za pare !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA