ALBANSKI TERORISTA POBEGAO MAKEDONSKOJ POLICIJI: Pokazivao gde je skriveno oružje, pa nestao! (VIDEO)

I pored toga što policija nije obelodanila ime odbeglog, na internetu se pojavio audio-snimak razgovora između navodno odbeglog Sulejmana Osmanija i Džezairija Šaćirija, poznatijeg kao komandant Hodža na području Kosova

  • 14

Jedan od uhapšenih koji se borio protiv policije u kumanovskom Divljem Naselju pobegao je pripadnicima makedonskog MUP-a nekoliko dana nakon akcije.

ALBANCI ĆE JOŠ VIŠE NAPADATI PO BALKANU: Žele da se spoje u jednu državu!

Osumnjičenog je policija dovela na teren u blizini sela Brest da bi pokazao sakriveno oružje ukradeno tokom napada na policijsku karaulu Gošince, na severu Makedoniji u blizini granice u delu sa Kosovom i Metohijom.

- Veći broj uhapšenih lica sarađuju, odnosno daje iskaze u policiji nakon hapšenja u vezi sa ukradenim oružjem iz Gošinca. Tačno je da je jedno od uhapšenih lica uspelo da pobegne. Ispituju se sve okolnosti u vezi sa događajem - saopštila je policija.

Policija nije obelodanila ime odbeglog, ali su se na internetu pojavili audio-snimci na kojima navodno govori odbegli Sulejman Osmani iz sela Brest.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema tom snimku, Osmani daje izjavu Džezairiju Šaćiriju, poznatijem kao komandant Hodža, na području Kosova. Lice predstavljeno kao Osmani prvo objašnjava kako je tučen u stanici i da nije imao drugog izbora nego da pokaže gde je oružje, javila je televizija na albanskom jeziku "Alsat M".

Prema nezvaničnim saznanjima televizije, Osmani je bio u prvoj grupi koja se predala policiji u Kumanovu.

U oružanom sukobu u subotu i nedelju, 9. i 10. maja, u jugoistočnom delu Kumanova, trećem po veličini makedonskom gradu, ubijeno je osam makedonskih policajaca, a 37 ranjeno. Policija je pronašla tela 14 naoružanih ljudi, dok se je 30 članova naoružane grupe predalo.

Poslušajte snimak razgovora:

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carapan

    14. maj 2015 | 22:03

    Kazite lepo da ste morali da ga pustite.

  • ---.major. MILAN TEPIC R.S.K.

    14. maj 2015 | 22:27

    Jadna policija to je neki trik on je pusten jer sigurno nije mogao pobjeci to se nije desilo unazad 5o godina na prostorima bivse jugoslavije. Zar da vezani terorist pobjegne a nije njega vodio jedan policajac tu je bilo najmanje jos cetiri ovlastena lica sudac istrazitelj njegovi advokat to ako se stvarno dogodila bolje da raspuste makedonsku policiju i da se oni predaju siptarima da oni njih saslusavaju. Apsurd nad apsurdima bruka dno dna.

  • pARAĆINAc

    14. maj 2015 | 22:20

    Para vrti gde burgija neće, sta pobego kome pobego.priče za malu decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA