POBEGNI OD KUĆE NA 72 SATA: Tinejdžerke nestaju zbog ove bizarne igre na Fejsbuku?

Ova bizarna tinejdžerska igra je postala poznata javnosti nakon nestanka 13-godišnje devojčice Eme iz Francuske, koja se nakon tri dana vratila kući

  • 5

Bojana Milošević (15) iz Bara nestala je prekjuče oko 13 časova, a devojčica se nakon 20 sati vratila živa i zdrava. Razlog zašto je napustila porodični dom devojčica nije umela policiji da objasni.

ZBOG OVE IGRICE NA FACEBOOKU NESTAJU DECA: Ako vidite da ovo igraju, odmah ugasite kompjuter!

Gradom su se ubrzo proširile razne glasine, od provedene noći sa momkom, do bežanja kod drugarice zbog svađe sa roditeljima, a sumnja se i na najnoviju igru sa Fejsbuka u kojoj tinejdžeri napuštaju porodični dom 72 sata bez ikakvog prethodnog obaveštavanja porodice o tome.

Ova bizarna tinejdžerska igra je postala poznata javnosti nakon nestanka 13-godišnje devojčice Eme iz Francuske, koja se nakon tri dana vratila kući. Ema je tom prilikom odbila da policiji i roditeljima kaže gde je bila i šta je radila, a umesto toga je samo prokomentarisala da je završila igru pod nazivom "Game of 72".

Psiholog Radmila Stupar-Đurišić ističe da je u ovom slučaju najverovatnije u pitanju takozvana kognitivna greška, odnosno greške u mišljenju koje su uzrok emocionalnih problema.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevne Novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. maj 2015 | 11:43

    Batina iz raja izasla

  • Neko iz mase

    15. maj 2015 | 13:01

    Za ovo treba osmisliti zakon. Ovakva ponasanja adolescenata MORAJU biti kaznjena najstrozije da to nebi nikome od njih palo napamet da uradi. Da pobegne od kuce 3 do 7 dana radi zezanja i da celu drzavu podigne na noge u toku istrage, da nekom od clanova porodice pozli od dekiracije i u najgorem slucaju da umre.... Ovo se NE SME tolerisati! Ako zakon ne odredi kaznene mere za ovakve stvari, deca ce na rasti u serijske ubice, monstrume, kriminalce i mucitelje... Drugo je to ako neko dete trpi psihofizicko nasilje od strane roditelja i ostalih clanova porodice, i njemu se MORA pomoci. Toj deci se treba apelovati da izadjy iz kuce i odu u najblizu policijsku stanicu i potraze pomoc..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA