HIT: Francuski "pornić" koji je videlo četiri i po miliona Balkanaca (VIDEO)

Razočarani posetioci ovog klipa ostavili su preko 1.400 komentara i 2.267 dislajkova. "Pornić" je ime letovališta u Francuskoj u blizini Nanta

  • 0

Mlada Francuskinja koja je na Jutjubu pre pet godina postavila video sa letovanja nazvan "pornić", verovatno se iznenadila kada je videla koliko pregleda ima njen ni po čemu poseban video.

Četiri i po miliona gledalaca, u najvećem broju slučajeva razočaranih Balkanaca, kliknulo je na ovaj video zbog varljivog naziva i otkrilo da u njemu nema golotinje, a kamoli "pornića" koji su očekivali.

Glavna slika nije baš najbolje odabrana, a mlada devojka u kupaćem kostimu mnogima je predstavljala početak "nečeg zanimljivog".  Međutim, "pornić" je ime letovališta u Francuskoj, u blizini Nanta.

Mlada Francuskinja Ema nanizala je gomilu zaista običnih fotografija nje i njenog društva i objavila ih. Napaljeni Balkanci očekivali su pornografiju i razočarali se.

Razočarani gledaoci su ostavili preko 1.400 nezadovoljnih komentara i čak 2.267 dislajkova, ali neki su shvatili svoju zabludu i ostavili komentare kao što su:

"Hahahah, koji smo mi Balkanci napaljeni jadnici", "Kreteni koji nisu lajkovali su namćori koji su glupi i ne znaju da cene što su ispali glupi", "Ajmo like svi koji su krenuli vaditi k... ahhahahah", "Prvi pornić koji sam odgledala".

(D. Z. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA