NAPAD NARKOMANA NA HIRURGIJI U ALEKSINCU: Baciću bombu i poklaću vas sve!

- Bahati i pijani narkomani često znaju da se iživljavaju nad zaposlenima, zato apelujemo na sud da obrati pažnju na ovakve slučajeve jer se često dešava da ti napadači prođu nekažnjeno - ističe M. M., jedan od zaposlenih u aleksinačkom zdravstvu

  • 4

Pacijente aleksinačke hirurgije preplašio je i uznemirio napadač koji je uz pretnje da će baciti bombu i poklati sve, krenuo da lomi i divlja na odeljenju. Intervenisala je policija i procesuirala napadača.

Očevidac je naglasio da je samo brzom akcijom policije izbegnuta veća tragedija.

- Radnik obezbeđenja S. M. je još na ulazu u bolnički krug primetio rizično ponašanje od strane N. S. tako da je prateći ceo slučaj M. S. je uspeo da zaštiti i lekare i sestre ali i pacijente od mogućeg krvoprolića. Naime, napadač je do sada već nekoliko puta izazivao incidente u bolnici, zbog čega je i osuđivan. Radi se o napadaču koji je evidentiran kao intravenski narkoman, i do sada je osuđivan zbog desetak krivičnih dela te ga čeka izdržavanje zatvorske kazne od 10 godina, a nezvanične informacije govore da je bio naoružan - ističe naš sagovornik.

Sličan incident je izazvao i na internom odeljenju, gde je pre par dana ukrao faks aparat, kažu obavešteni izvori, a zaposleni u aleksinačkom zdravstvu kažu da je ovo samo jedan u nizu slučajeva.

- Stalno se dešavaju napadi na zaposlene kako na odeljenju hirugije tako i u hitnoj pomoći. Bahati i pijani narkomani često znaju da se iživljavaju nad zaposlenima, zato apelujemo na sud da obrati pažnju na ovakve slučajeve jer se često dešava da ti napadači prođu nekažnjeno, ili sa blagim kaznama - ističe M. M., jedan od zaposlenih u aleksinačkom zdravstvu.

(Telegraf.rs / Aleksinac.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    20. maj 2015 | 18:51

    I policija ga pusti posle 24 casa,pa on posle pet dana ode i napravi neki horor i sta onda. Postoji li neki zakon za ovako nesto?

  • Zec

    20. maj 2015 | 22:21

    Covek sa bombom je terorista nista drugo

  • Alfa

    20. maj 2015 | 19:41

    Pojeo vuk magarca....nista nikome...pitanje je hoce li ga uopste i privesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA