KOLIMA POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU SUPRUGU: Sprečena nova tragedija u Martonošu posle pokolja koji je potresao Srbiju!

- Hvala bogu da nije žena nastradala, čuli smo samo škripu kočnica i videli kako je pala u stranu. On je samo projurio dalje - kaže Mihalj N., jedan od očevidaca nemilog događaja

  • 6

Posle stravičnog masakra u Martonošu u kom je šest osoba izgubilo život nakon krvavog pira Radeta Šefera, ovo selo nadomak Kanjiže umalo juče da pogodi nova tragedija. Policajac u invalidskoj penziji Miroslav V. (44), kolima je poikušao da ubije svoju bivšu suprugu.

MONSTRUM HTEO DA POBIJE JOŠ PETORO: Novi jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Komšije koje su  vidno potresene zbog svega što se poslednjih dana događalo u selu nisu rado pričali o ovom incidentu, prenose "Večernje novosti".

- Hvala bogu da nije žena nastradala, čuli smo samo škripu kočnica i videli kako je pala u stranu. On je samo projurio dalje - kaže Mihalj N., jedan od očevidaca nemilog događaja.

Miroslav V. i bivša supruga odavno ne žive zajedno, a žena se više puta policiji požalila da joj Miroslav ne da mira. Poslednji put to je učinila 18. maja kada je policija pretresla stan osumnjičenog i pronašla repliku pištolja, nekoliko metaka, kao i metalni bokser.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Bili su razvedeni, upravo zato što ju je on godinama maltretirao, i fizički i psihički. Stalno je zvala policiju, dolazili su i odvodili ga, ali su ga, kada bi se smirio malo, puštali. Znam da je imao zabranu da joj priđe , zato je i slao strašne poruke, koje je žena pokazivala policiji- kaže jedna meštanka.

CRNA DVA DANA U SRBIJI: Ubijeno 7 žena za 48 sati!

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati Miroslavu V. zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. On će krivično odgovarati i zbog toga što je bivšoj ženi telefonom više puta pretio da će je ubiti.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glorija

    21. maj 2015 | 06:27

    Pod hitno izglasati smrtnu kaznu, pa kad nad jednim ubicom izvrse smrtnu kaznu verujem da ce biti mnogo manje ubistava, ovo kako je krenulo sa ubistvima zena ne vidim drugog leka za pojedine psihopate.

  • Srbija

    21. maj 2015 | 02:10

    Boze,sta je sa tim ljudima,kakvo je ovo vreme doslo,ima li zakona da zastiti te zene. U kom veku mi zivimo da je ovakva diskriminacija.

  • Maša

    21. maj 2015 | 09:02

    Idealna prilika da država spreči sledeće ubistvo jedne žene od strane njenog partnera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA