BIZNISMEN PRONAĐEN MRTAV U AUDIJU: Policija sumnja na samoubistvo! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama Čaušević je počinio suicid. Njegovo beživotno telo pronađeno je u automobilu marke "Audi"

  • 2

Beživotno telo Nusreta Čauševića, direktora i jednog od vlasnika Mikrokreditne organizacije "LOK" pronađeno je u autu na sarajevskom izletištu Borije, saznaje "Avazov” portal.

- Naše kolege su na licu mesta. Telo za sada nepoznate muške osobe je pronađeno a uviđajne radnje su u toku - kažu u MUP-u KS.

Prema nezvaničnim informacijama Čaušević je počinio suicid. Njegovo beživotno telo pronađeno je u automobilu marke  "Audi", a samoubistvo je počinio iz pištolja.

Podsećamo, Čauševićev nestanak policiji je prijavila njegova supruga Almedina Esko - Čaušević 21. maja ove godine kazavši da je njen suprug iz kuće izašao dva dana ranije oko jedan sat posle ponoći, a u kući je ostavio lične dokumente i mobilni telefon.

Foto: gds.ba Foto: gds.ba

Čaušević osim LOK-a je bio vlasnik, odnosno suvlasnik još nekoliko firmi, a među njima su i Unis Tours i Unis institut, a predsednik je i Šahovskog kluba "Bosna".

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    24. maj 2015 | 10:52

    Stvarno pravi biznismen!

  • Kasapin

    23. maj 2015 | 14:52

    Steta za audi ako se u njemu ubio niko nece moci da se vozi u njemu jer svaki auto u kome se neko ubije smrdi na smrt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA