Policija ima svedoka ubistva suvlasnika Pink taksija!

- Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate - poručio je Stefanović

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da beogradska policija ima očevica ubistva suvlasnika Pink taksija Teodora Gašeće na Zvezdari. Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne može da govori o detaljima istrage, jer je suviše rano i moglo bi "da pokvari istragu".

PUCAO MU U GLAVU: Ubijen suvlasnik Pink taksija!

- Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio i očevica i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate - poručio je Stefanović.

Gaćeša (49) je ubijen juče u Kozarčevoj ulici na Zvezdari.

Printskrin: Youtube/Zeljko Pantic Printskrin: Youtube/Zeljko Pantic

KOMŠIJE O TEODORU GAĆEŠI: Pomagao je ljudima i živeo mirno na svom splavu!

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, Gaćeša je preminuo na licu mesta kada je, za sada nepoznati počinilac, oko 15.35 sati u njega ispalio više hitaca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinac

    23. maj 2015 | 14:25

    Verovatno je svedok mlad, visok i lep, a možda je i žena! :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA