PRETIO BIVŠOJ ŽENI I DETETU PREKO FEJSBUKA! Uhapšen muškarac iz Prokuplja!

Čovek je putem Fejsbuk naloga pretio svojoj bivšoj supruzi, ali i maloletnom detetu

  • 9

Četrdesetdevetogodišnjem muškarcu iz Prokuplja određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati jer je putem Fejsbuka pretio svojoj bivšoj supruzi i maloletnom detetu.

U prokupačkoj policiji nisu želeli da iznose detalje pretnji, ali je u saopštenju koje su prosledili medijima da je upućivao preteće poruke sa svog fejsbuk profila.

Nezvanično smo saznali da je oštećena prijavila slučaj policiji, nakon što je duže vreme primala poruke preteće sadržine i da je zbog njih bila vidno uznemirena.

U zakonskom roku osumnjičeni će biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamba

    23. maj 2015 | 16:01

    I nakon 48 sati treba ga pratiti. Ludaka je sve vise a stradaju nevini...

  • Maja

    23. maj 2015 | 16:51

    Malo je 48 sati trebalo bi da ostane duze da ga psihijatri dobro prouce i ocene njegovu licnost pa onda daju svoje misljenje dal je sposoban da uradi to sto preti i ako jeste da mu se sudi za delo u pokusaju

  • Istina

    23. maj 2015 | 18:04

    Molimo tuzilastvo da po hitnon postupku, ozbiljno kazni i udalji ovakvog coveka : koji preti svom detetu i zeni koja mu je rodila to dete , da opet ne budemo svedoci nekog nemilog dogadjaja nad kojim cemo posle svi uzaludno da kukamo ! Posle 48 sati on ce biti samo opasniji .Ja se kao gradjanin ove zemlje uvek lose osecam zbog svakog nasilno oduzetog zivota , izivljavanja ili sillovanja , jer nisam nista ucinila ili se prikljucila nekoj akciji ili protestu u cilju uslpstavljanja pravovremene zastite , pre izvrsenja zlodela . Pod hitno se mora poceti sa korenitim promenama u vaspitanju dece u vrticima i skoloma a bogami i porodicama , ako zelimo da za 30 godina dobijemo zdravu i civilizovanu generaciju !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA