Petra Cvijić izjavila saučešće porodici Bajić!

Iako je pod teškim lekovima, voditeljka je smogla snage i kontaktirala porodicu nastradalog Slobodana Bajića (73).

  • 0

Nakon što je pre tri dana na pešačkom prelazu usmrtila Slobodana Bajića (73), život voditeljke javnog servisa Petre Cvijić (34) postao je noćna mora! Prema pisanju lista ’’Alo’’, ona je upala u tešku depresiju, ne izlazi iz kuće i konstantno je pod jakim lekovima.

To je, ipak, nije sprečilo da tako slomljena u utorak pozove telefonom porodicu pokojnika i izjavi im saučešće.

’’Petra je pozvala telefonom porodicu nastradalog u želji da im izrazi svoje najdublje saučešće. Javio se Slobodanov sin i saslušao osobu s druge strane žice. Voditeljka se predstavila i drhtavim glasom izjavila saučešće dodajući da joj je veoma žao zbog svega. Jako teško je govorila i jedva je uspevala da dođe do vazduha od suza. Bajićev sin se Petri zahvalio na pozivu i rekao joj da u potpunosti razume kroz šta ona sada prolazi iako to neće vratiti njegovog oca u život. Žao mu je bilo devojke, video je da je poštena i savesna uprkos svemu što se dogodilo,’’ rođak porodice Bajić koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime.

U želji da i sami iz prve ruke provere ove navode, novinari pomenutog lista kontaktirali su porodicu Bajić i upitali ih da li je istina da su se prethodnog dana čuli s Petrom.

‘’Morate s Radovanom da pričate, ja ne želim da dajem izjave,’’ rekao je Slobodanov unuk, Aleksandar Bajić, koji se javio na telefon, a zatim je vezu preuzela Radovanova supruga.

’’Nije Radovan tu. Otišao je da završi sve formalnosti vezane za sahranu. Kasnije ga pozovite na ovaj broj,’’ rekla je ljubazno snaja pokojnika.

Podsećanja radi, Petra Cvijić je 9. januara u Vodovodskoj ulici, u naselju Bele vode, svojom “opel korsom” naletela na Slobodana Bajića (74), koji je nekoliko sati kasnije podlegao povredama. Voditeljka je na saslušanju u policiji izjavila da je pokušala da ukoči, a nalazi su pokazali da nije imala alkohol u krvi.

 

(Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA