TRAŽI SE OVAJ UBICA: Izbo polusestru, majku i očuha na smrt, pa nestao! (VIDEO)

Osumnjičeni je objavljivao na društvenim mrežama svoje fotografije na kojima je "pozirao" s lovačkim nožem i sekirom. Na jednoj fotografiji se vidi i kako pozira sa stisnutom šakom i noževima

  • 5

Britanska policija traži Džeda Alena (21) za koga sumnjaju da je ubio svoju polusestru (6), majku i njenog partnera u njihovom domu u Oksfordširu u Velikoj Britaniji. U subotu uveče policija je pronašla tela Filipa Hovarda (44), Dženet Džordon (48) i njene ćerke Derin Džordon.

Verovali ili ne, ovu lepoticu su ubili zbog politike! (FOTO)

Oni su bili izbodeni na smrt, a Džed je donedavno živeo zajedno s njima. Policija ga trenutno traži u parkovima Univerziteta Oksford gde je radio kao čuvar. Policija je javnost upozorila da je Džed opasan i naglasili su kako se nadaju da će ga uskoro pronaći.

Britanski mediji pišu kako je Džed na društvenim mrežama objavljivao svoje fotografije na kojima je "pozirao" s lovačkim nožem i sekirom. Na jednoj se fotografiji vidi i kako pozira sa stisnutom šakom i noževima kao Volverine koji je u filmskom serijalu X-Men glumio Hju Džekman.

Džejn Ilot (68), bivša gazdarica koja je radila za Dženet Džordon, rekla je kako su Dženet i Džed bili bliski, ali da je Dženet imala problema s alkoholom pa da se zbog toga često sukobljavala sa sinom.

Printskrin: Youtube/WecomeNews44 Printskrin: Youtube/WecomeNews44

- Džed je bio tipični tinejdžer koji se nije razlikovao od ostalih - tvrdi Džejn Ilot.

Bivši susedi kažu da je Džed bio tih i pristojan pa da ih je uvek pozdravljao. Džedov biološki otac je trenutno pod zaštitom policije.

Džedov otac i majka se nikada nisu venčali, a otac je ubrzo nakon njegovog rođenja oženio drugu ženu. Džedova majka i Filip počeli su zajedno da žive tek dva meseca pre ubistva pa se sumnja da je to bilo okidač. Osim toga Džed je možda bio i ljubomoran jer je Fejsbuk stranica njegove majke puna fotografija malene Derin dok njega na fotografijama gotovo i nema.

Osim toga Džed je radio i posao koji mrzi te je navodno bio usamljen.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA