STRAVIČAN ZEMLJOTRES OD 9,8 STEPENI SUTRA POGAĐA AMERIKU: Ova informacija je zapalila internet, a evo šta kažu stručnjaci (VIDEO)

- Da li imate plan za bekstvo? - upozorio je holandski istraživač svojim tvitom sve ljude u kritičnim oblastima na moguću opasnost od 28. maja

  • 26

Snažan zemljotres pogodiće Kaliforniju sutra u 16 časova po lokalnom vremenu, prema bizarnom predviđanju holandskog istraživača Frenka Hugerbitsa.

Nađena tela američkih marinaca koji su poginuli spasavajući Nepalce!

Video na kome su prikazani neverovatni "naučni" dokazi, pregledan je više od milion puta. Međutim, naučnici širom sveta smatraju da su ovo zapravo gluposti i  da je takav scenario "doslovno nemoguć".

- Kaliforniju će potopiti more, a ako se to dogodi, Japan će takođe biti uništen od strane cunamija koj je nemoguće i zamisliti - rekao je Hugerbits tokom svog proročanstva u trajanju od 28 minuta.

Osnivač i predsednik "Ditrianum Media"  koristi računarski program koji mu je ukazao da će potres jačine 9,8 pogoditi regiju. On  veruje da će to uticati na usklađivanje Zemlje i Meseca , što će prouzrokovati promene gravitacije i prirodne katastrofe. Potres će biti lakši od onog u Nepalu prošlog meseca.

- Da li imate plan za bekstvo? - upozorio je svojim tvitom sve ljude u kritičnim oblastima na mogući alarm za opasnost od 28. maja.

- Da budem jasan. Ne, neće. Ne može. Još gore, ne postoji nikakvo usklađivanje tog dana, bar ne sa Zemljom. Sve je to glupost... Doslovno je nemoguće - rekao je Fil Plejt iz Novih naučnika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    28. maj 2015 | 16:41

    Лекови морају да се узимају редовно, а не кад се осете тегобе.

  • Nikolas

    28. maj 2015 | 16:35

    Kada bi se desio zemljotres te jacine u Jelouston Parku onda bi Amerika postala zemlja jezera a i mi u Evropi bi se prebrojavali -NEDAJ GOSPODE BOZE BIO BI TO KRAJ LJUDSKE CIVILIZACIJE!!!

  • Jaaa

    28. maj 2015 | 17:19

    Mislim da ljudi koje raduje vest da bilo koju oblast na Zemlji pogodi zemljotres te jačine i razorne moći treba da se zabrinu za svoje mentalno zdrvlje, i to ozbiljno. Bilo bi za njih pametno i da se prisete da živimo na istoj planeti... Nadam se, u svakom slučaju, da je ovo predviđanje samo prizivanje pažnje i potpuna besmislica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA