OVO JE SRPSKI POLICAJAC HEROJ: Uradio je nešto neverovatno, a ima veze sa 50.000 evra!

Pojurio sam ga i sustigao ali sam prilikom njegovog savladavanja povredio koleno. On se istrgao a ja sam nastavio da ga jurim iako mi je koleno bilo iščašeno. Uhvatio sam ga po drugi put i pozvao patrolu koja ga je preuzela – priča Milojković

  • 17

Miloš Milojković, vođa Sektora Policijske ispostave Medijana PU Niš, uhvatio je Piroćanca S. V. (26) neposredno nakon što je od jednog Nišlije ukrao torbu sa oko 50.000 evra.

- Vraćao sam se sa drugog zadatka kada sam čuo nekog kako viče "Lopov, lopov" i video osumnjičenog kako trči sa torbom u ruci. Pojurio sam ga i ubrzo sustigao ali sam prilikom njegovog savladavanja povredio koleno. On se istrgao a ja sam nastavio da ga jurim iako mi je koleno bilo iščašeno. Uhvatio sam ga po drugi put i pozvao patrolu koja ga je preuzela – priča za Telegraf rs Milojković.

Policija je saopštila da je S.V. u četvrtak oko 12.20 časova oteo od oštećenog torbu sa novcem, platnim karticama i mobilni telefon.

Osim njega uhapšeni su i V. D.(42) i D. T. (47) takodje Piroćanci, koji su ga dovezli u Niš da izvrši krađu. Osim za tešku krađu S. V. će odgovarati i za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina curafina

    29. maj 2015 | 14:28

    Ja stvarno ne mogu da se nacudim. U Srbiji zivimo a neko ima torbu sa 50000evradi i jos je tako lepo cuva da mu je neko otme. KomeNdija covece

  • Djika

    29. maj 2015 | 15:46

    Svaka cast Pišti, mozda najbolji policajac u Nisu.

  • Dada

    29. maj 2015 | 14:36

    Milose ozeni me! ♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA