UPOMOĆ, ĆETNICI OSVAJAJU ZAGREB: Teorije zavere oko nereda u Hrvatskoj

Teorije zavere su oduvek bile primamljive, posebno ako su vezane za bitne događaje. Tako su i trenutni protesti u Zagrebu dobili svoju, a to je da su četnici (Srbi) krivi za sve nepravde koje se dešavaju u hrvatskom društvu

  • 45

Branitelji više od 220 dana protestuju u šatorima ispred Markovog trga u Zagrebu, a sinoć je situacija došla do usijanja kada je demonstrante policija izgurala u crkvu pored i zabranila im da iz nje izlaze.

U ZAGREBU HAOS: Branitelji izgurani u crkvu i niko ne sme da izađe. Huligani pevali "Za dom spremni" (FOTO)

Ispred ulaza u Crkvu Svetog Marka je postavljena metalna barijera koja sprečava bilo kakav ulaz ili izlaz iz crkve, a policija je jutros naglasila da svako ko izađe iz crkve više neće smeti da se vrati unutra.

Fotografije i snimci sa lica mesta preplavile su društvene mreže, a demobilisani borci rekli su juče na konferenciji za novinare da ne postavljaju ultimatume, već samo žele razgovor sa premijerom Zoranom Milanovićem.

Na Tviteru se posebno istakla jedna aktivistkinja koja je dizala paniku na društvenoj mreži sugerišući da među hrvatskim policajcima na Trgu ima i srpskih.

Ona u svom tvitu navodi da je Hrvatska napadnuta od strane policajaca koji govore srpski i da oni na silu pokušavaju da uđu u crkvu u kojoj se nalaze branitelji.

Izgleda da pojedini hrvatski državljani i dalje za sve krive Srbiju, pa tako i za incidente koji od sinoć traju u prestonici Hrvatske i koji nemaju dodira sa našom zemljom.

USIJANO U ZAGREBU: Policija rasteruje veterane, oni pobegli u crkvu! (VIDEO)

Verovatno im je lakše da uvek u neki kontekst stave Srbe i optuže nekog drugog, nego da rešavaju svoje unutrašnje probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    29. maj 2015 | 14:34

    Нормално да полиција прича србски кад хрвати немају свој језик.

  • Momo

    29. maj 2015 | 14:27

    U Hrvatskoj se govori tako.

  • Darijus Serb

    29. maj 2015 | 13:05

    To nisu branitelji vec paranoicni sizofreni napadaci koji mrze sve srpsko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA