ZATEKLA JE NEPOZNATOG MUŠKARCA U KREVETU: Onda je uradila nešto što je nasmejalo ceo svet (FOTO)

Nevrovatno je ono što se dogodilo u ovom stanu... Kako biste vi postupili da vam se dogodi slična stvar?

  • 6

Kada se vratila kući, žena iz Dubaija je zatekla nepoznatog čoveka u svom krevetu. On je u tom trenutku spavao, a ona se dosetila da uslika selfi sa njim i policajcem kako bi naterala svoje prijatelje da poveruju u ovu neverovatnu priču.

ZANOSNA KRADLJIVICA: Plavuša koje se svi plaše (FOTO)

Na početku je mislila da je u pitanju lopov, ali je onda otkrila da se radi o čoveku u alkoholisanom stanju koji je greškom upao u njen stan.

On je objasnio ovaj incident rečima da je samo želeo da zaspi. Čim je video otvorena vrata, ušao je i onesvestio se.

- Uzrok su alkoholna pića. Čovek se uvukao krišom u stan ove žene i spavao u njenom krevetu jer je bio preumoran. Zadovoljni smo jer nije imao namere da išta ukrade - rekao je major Kalil Al Mansuri.

Foto: Facebook/Rym B. Foto: Facebook/Rym B.

Strogi zakoni u Dubaiju će ipak primorati ovog čoveka da se suoči sa teškim optužbama zbog konzumiranja alkohola i spavanja u krevetu žene, jer je u ovoj zemlji zabranjeno parovima koji nisu venčani da spavaju zajedno u istom krevetu.

(Telegraf.rs/ Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ooooo

    2. jun 2015 | 14:55

    Interesantni zakoni. Zabranjen alkohol i spavanje u istom krevetu ako nisu vencani a zena slika selfi sa nepoznatim muskarcem u krevetu i policajcem i to ce objaviti na drustvenim mrezama.

  • Ja

    2. jun 2015 | 16:30

    Muka mi je vise od te selfi-manije.Gle,evo mene na koncertu,gle evo moja devojka i ja se ljubimo,gle,evo saobracajci mi pisu kaznu..samo sto ne bude(a sigurno je neka budala i to fotografisala)gle,evo ja k**am na wc solji.Sto je dosta,dosta je..

  • Horus

    2. jun 2015 | 18:19

    E, to je pravni poredak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA