GDE MU JE MOZAK? Novinar hteo da uzme izjavu od MRTVOG čoveka (VIDEO)

Novinar jedne brazilske televizije došao je pre svih kolega do mesta gde se grupa kriminalaca obračunala sa policijom. Kako bi prvi imao izjave učesnika, on je postavio i pitanje lopovu kojeg je policija usmrtila

  • 0

Novinar iz Brazila pokušao je da uzme izjavu od mrtvog čoveka. Bizarna situacija desila se u gradu Arakažu nakon obračuna kriminalaca i policije.

LEŠEVI MUŠKARACA DOBIJAJU EREKCIJU: Prenerazićete se kad otkrijete šta se dešava ljudskom telu posle smrti!

Novinar jedne televizije stigao je na lice mesta pre svih ostalih kolega. Kako bi prvi imao ekskluzivnu priču o obračunu, on je uzeo izjave od policajaca i uhapšenih kriminalaca.

Ipak, onda se odigrala užasna scena. Novinar je hteo da uzme izjavu od još jednog kriminalca koji se nalazio na zemlji. Ono što nije ni pretpostavio bilo je to da je čovek mrtav.

On mu je postavio pitanje, ali nekoliko sekundi nakon što je približio mikrofon ustima muškarca koji je ležao, shvatio je da neće dobiti odgovor.

Inače, incident u Aražuu dogodio se nakon što su trojica kriminalaca pokušala da opljačkaju jednu prodavnicu. Jedan od lopova poginuo je u obračunu sa policijom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA