EVO ME U PODGORICU, KAKVA DROGA! Oglasio se Crnogorac koji je optužen da je novi PABLO ESKOBAR!

- Kao što vidite oko mene nema nikakve vojske, niti čuda od tehnike, pratilaca i ne znam čega sve još što su objavili mediji - rekao je Vaso Ulić

  • 5

Vasa Ulića (55) iz Podgorice su označili australijski mediji kao šefa jednog od najvećih svetskih kartela koji se bavi švercom narkotika. Vest koja je lansirana iz ove zemlje i koja ga povezuje sa tonama heroina, metafetamina i kanabisa, uzdrmala je glavni grad Crne Gore, ako i Kakaricku goru gde je porodična kuća Ulića.

MAFIJAŠI S BALKANA KONTROLIŠU SVE: Podgoričanin šef najvećeg narko-kartela na svetu?

On je označen kao novi balkanski Šarić čiji je kartel navodno godišnje samo na tom kontinentu uvozio oko šest tona droge.

- Kao što vidite oko mene nema nikakve vojske, niti čuda od tehnike, pratilaca i ne znam čega sve još, što su objavili mediji - rekao je Ulić za Večernje novosti i priznao da mu je medijska hajka teško pala, ali da stoji svima na raspologanju.

Planira da protiv glavnog autora teksta Čarlsa Miranda iz "Njuz korpa" podnese tužbu.

- Moraće da dokaže i pokaže ta povrljiva dokumenta o kojima, evo, bruji pola sveta, kao i navodne procene australijske savezne policije kako tobože moja krimi grupa funkcioniše. Voleo bih da znam gde je "pala" ta droga i ko je sve umešan u taj posao. Pitanje je da li bih uopšte bio živ. Godinama sam u Podgorici, tako da ne bi bio problem crnogorskoj policiji da reaguje, ali ni Evropolu, pa ni pripadnicima BIA - dodao je.

Povodom ovog slučaja, crnogorska policija i tužilaštvo se nisu oglašavali.

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA