MOJE DETE NIJE KRIVO: Ispovest majke čiji sin je sa nožem i pištoljem upao na čas u školi

- Rekao je da se kaje zbog svega što je uradio, i policiji i meni. To nije bio pravi pištolj, već plastični, ne znam ni odakle mu - kaže majka maloletnika

  • 14

Maloletnik Đ.J. (13) iz Leštana koji je zajedno sa drugom M.S. (13) iz istog mesta u utorak predveče upao je u osnovnu školu "Vasa Pelagić" sa fantomkom na glavi, uz pretnju nožem i pištoljem, za koju se posle ispostavilo da je plastični, ukrao je dnevnik. Njegova majka je u šoku zbog svega šo se desilo i da se njen sin mnogo kaje.

PRONAĐEN OTET DNEVNIK IZ KOTEŽA: Neka deca se tome raduju, a neka plaču!

- Rekao je da se kaje zbog svega što je uradio, i policiji i meni. To nije bio pravi pištolj, već plastični, ne znam ni odakle mu - kaže majka maloletnika.

Njeno dete nije uzelo novac niti je to učinilo zbog neke protivusluge.

- Jednostavno je pristao. Ni on sam ne može da objasnini zašto ni kako - priča dalje njegova majka.

Dodaje da ne poznaje momka sa kojim je to radio, niti njegove roditelje.

foto: skolainfo.com foto: skolainfo.com

Kako saznaje policija, iza ovoga stoji njegov vršnjak J. D. I. iz Padinske Skele, koji je zbog loših ocena želeo da uništi školski dnevnik. Dečak potiće iz nesređene porodice razvedenih roditelja i pod ingerencijom je centra za socijalni rad. On je ispisan iz škole u Padinskoj Skeli i upisan je u školu u Kotežu zbog problematičnog ponašanja.

Ovaj događaj koji je uzburkao javnost pokazao je sve anomalije našeg društva i propuste u vezi sa obezbeđenjem škola. Sreća je što je pištolj bio plastični. Postavlja se pitanje šta bi se desilo da je bio pravi?

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA