LJUBA SRBIN: Ja sam izmislio LETEĆI TANJIR i svaki dan razgovaram sa VANZEMALJCIMA! (FOTO) (VIDEO)

- Nikola Tesla je izmislio struju, a ja leteći tanjir! Vanzemaljci su mali zeleni i žuti, ali ima crnih, malo visočijih, samo im se zubi vide - poručio je Ljuba Stojanović Jusa, koji je postao komandant univerzuma

  • 36

Ljuba Stojanović Jusa je, kako kaže za sebe, komandant univerzuma!

OVAKO ZVUČE VANZEMALJCI: Na 35 km u UTROBI ZEMLJE, NASA snimila čudne šumove (VIDEO)

Ovaj Srbin tvrdi da poseduje nesvakidašnju sposobnost da komunicira sa vazemaljcima, a prvi put je sa bićima s "onog sveta" pričao, ni manje ni više, nego pre 28 godina!

- Nikola Tesla je izmislio struju, a ja leteći tanjir! - poručio je Jusa na snimku koji je zapalio internet svim "nevernicima" koji sumnjaju u njegove moći.

"A Second World" Trailer from OR on Vimeo.

Na video snimku se jasno vidi da Ljuba zna imena svih mogućih planeta koje se nalaze u univerzumu, a kada razgovara sa vanezamljcima, tvrdi, priča - njihovim jezikom.

- Ispod nas ima drugi svet i druge planete... Vanzemaljci su zeleni i žuti i mali. Ima i crnih, oni su specifični, malo su visočiji i crni su kao čađava mehana. Samo im se zubi vide.

Jusa u svakoj situaciji pokušava da upozori narod da je sve što se dešava izvan naše planete - ozbiljno, i da treba da obratimo malo više pažnju na stvari koje nisu među nama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA