MOLIM BOGA DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Očaj majke čija je ćerka nestala u Londonu

- Svakodnevno smo putem Fejsbuka komunicirale otkako je otišla u London. Sve do srede kada je prestala da mi odgovara - navodi Timea, Kristinina majka

  • 16

Londonska policija bezuspešno traga za Kristinom Fenjsaroši (20) iz Sente koja je sredu nestala. Devojka je iz Srbije otišla pre tri nedelje i radila je u jednom hotelu.

Od srede ujutru roditelji, dečko, prijatelji i cimeri nemaju nikakvog kontakta sa njom. Ona je tog jutra od cimera pozajmila tri funte kako bi se prevezla na posao, jer je ostala bez novca. Za tri nedelje rada zaradila je 32 funte koje je potrošila na hranu.

NESTALA SRPKINJA U LONDONU: Pomozite porodici da je pronađe!

Iz stana koji je iznajmila sa cimerima nestali su Kristinin pasoš, tablet računar, dok su pronađene slomljene slušalice za mobilni telefon.

Kristinini roditelji, majka Timea i otac Robert nemoćni su da bilo šta urade.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Bila je odlikašica u gimnaziji, ali nije se poput ostalih drugara odlučila da studira, već je sama sebi želela da zarađuje za hleb, zato je otišla. Svakodnevno smo putem Fejsbuka komunicirale otkako je otišla u London. Sve do srede kada je prestala da mi odgovara. Sluđena od brige otišla sam kod njenog dečka Bojana da proverim da li se on čuo sa njom. Međutim, Bojan je rekao da se i njemu ne javlja. To mi je bio pouzdan znak da nešto nije u redu - kaže Timea.

Od trenutka kada je Kristina nestala njena majka oka nije sklopila.

- Samo molim boga da je živa i da je sve u redu sa njom, jer ne bih podnela ako bi joj se nešto desilo. Ali plašim se, jako se plašim, jer Kristina je veoma odgovorna osoba, nikada nije nenajavljeno odlazila od kuće, niti pravila bilo kakve gluposti - dodaje njena majka Timea.

Ništa manje nije zabrinut ni Kristinin dečko iz Sente Bojan Farago (27). Kaže da je predosećao da će nešto ružno da se desi.

- Našu vezu smo obnovili pre mesec i po. Nisam se protivio da ode u London, iako je mogla da radi u mom kafiću. Svakodnevno sam je upozoravao da se pazi, da se ne svađa sa onima sa kojima radi. Za tri nedelje boravka u Londonu, zaradila je samo 32 funte. Od gostiju mog kafića to je mogla da dobije samo od bakšiša. A taj kraj u kom je u Londonu stanovala nije doživljavala kao najbezbedniji. To me najviše plaši - rekao je njen dečko Bojan.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA