NEČUVENO: Pogledajte kako radnik "Parking servisa" OBIJA AUTO da bi ga odgurao do "PAUKA"! (VIDEO)

Čitav događaj snimio je Kristijan Mirković koji je ostao zaprepašten ponašanjem radnika ovog preduzeća

  • 18

Radnik JKP "Parking servisa" iz Novog Sada, obio je jedan crveni "jugo" nepropisno parkiran na Bulevaru oslobođenja, kako bi ga odgurao do "pauka".

DELUJE 100%: Pauk smrskao automobile zbog nepropisnog parkiranja! (VIDEO)

Kako je ovaj automobil bio zavučen, pa nisu imali načina da ga pokupe, radnik "Parking servisa" došao je na ideju da auto obije, izbaci ga iz brzine i odgura na ulicu.

Čitav događaj snimio je Kristijan Mirković koji je ostao zaprepašten ponašanjem radnika ovog preduzeća, što je objasnio u komentaru koji je postavio ispod videa objavljenog na Jutjubu.

Pre nego što je odgurao obijeni auto, radnik je uredno ispisao kaznu za nepropisno parkiranje i stavio je ispod brisača automobila. Ovu kaznu inače može da ispiše i ostavi jedino policajac, kog na ovog snimku nema nigde.

PRESUĐENO: Parking kazna zastareva za 365 dana!

Na snimku koji traje nešto više od tri minuta, na kraju se vidi kako dolazi vlasnik auta na štakama i u poslednjem momentu spašava svoj jugo od "pauka". Tako je čitava veština brzog obijanja radnika "Parking servisa" ipak ostala uzaludna.

Posle odgledanog snimka na Jutubu pod nazivom "NS parking servis obija automobil", Stevan Lugonja direktor ovog preduzeća odmah je suspendovao radnika obijača.

- Protiv radnika će biti podneta prijava, a nakon okončanja zakonskog procesa, biće poznate i druge konkretne mere ako se u postupku pokaže da je kriv - saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću iz ovog preduzeća. Kako dodaju, stav "Parking servisa" je da niko ne može i ne sme da narušava ugled preduzeća i svih zaposlenih koji se trude da svoj posao obavljaju pošteno i na najbolji mogući način, jer "svi radnici moraju imati svest da radeći u gradskom preduzeću na neki način predstavljaju i svoj grad".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA