Otac devojke nestale u Londonu: Lakše mi je bilo na ratištu, nego dok sam čekao vesti o Kristini

"U glavi mi je potpuni haos, ali moram da ostanem pribran. Najbitnije je što ću uskoro izgrliti i izljubiti Kristinu", kaže Robert Fenjsaroši

  • 1

Robert Fenjsaroši, otac Kristine Fenjsaroši (20), koja je prošle nedelje nestala u Londonu, a potom četiri dana kasnije nađenane može da dočeka da ode po svoju ćerku i vrati je kući, gde je čekaju i majka Timea i sestra Tamara.

NOVI DETALJI OTMICE SRPKINJE U LONDONU: Kristina još uvek ne zna šta joj se desilo

- Kao pripadnik JNA proveo sam četiri meseca na hrvatskom ratištu, u okolini Benkovca, Šibenika i Drniša, a potom sam ratne strahote preživeo u Baranji. Sve to, međutim, nije ništa u poređenju s proteklim danima, ispunjenim neizvesnošću i strahovanjem za ćerku. U glavi mi je potpuni haos, ali moram da ostanem pribran. Najbitnije je što ću uskoro izgrliti i izljubiti Kristinu - kaže Robert.

On će sutra iz Budimpešte krenuti za London, gde će biti kod prijatelja iz Srbije.

- Najvažnije je da je Kristina živa i da nije povređena, ali se ipak brinem za nejno zdravlje. U zavisnosti od onoga što budu rekli lekari, znaćemo kada se vraćamo u Sentu. Njeni drugovi rekli su mi da doktori o Kristininom zdravstvenom stanju mogu da pričaju samo s roditeljima - objašnjava Robert, koji napominje da je za njega merodavno samo ono što bude rekla Kristina.

Foto: Facebook/Kristina Fenjsarosi Foto: Facebook/Kristina Fenjsarosi

NOVI DETALJI OTMICE SRPKINJE U LONDONU: Lekari mi nisu dali da pozovem porodicu

Kristinina majka navodi da su im moralnu i finansijsku podršku pružili mnogi ljudi.

- Svima sam zahvalna, ali moram da izdvojim Igora Jurića, Tijaninog oca, koji nas je pozvao telefonom, rekao da je u mislima s nama i da je spreman da nam pomogne. Na kraju nam je omogućio kontakt s bolnicom u kojoj je smeštena Kristina - ističe Timea Fenjsaroši.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA