DVOJNIK KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Pogledajte snimak, pokidaćete se od smeha, dečko je fenomenalan! (VIDEO)

Pogledajte snimak Marka Đurića i sami se uverite u ono o čemu vam pričamo

  • 27

Društvene mreže zapalio je snimak na kojem izvesni Marko Đurić tako dobro imitira Kristijana Golubovića da na trenutke pomislite da je Kristijanov brat! Posebno je zanimljivo da su sve ove imitacije urađene bez namere da omalovažavaju Kristijana, a da su pritom toliko urnebesne. Naročito Golubovićeve gestikulacije, po kojima je već ušao u legendu u Srbiji.

U komentarima postavljenim na Markovom profilu na instagramu "djurafiskultura", i oni koji ga poznaju i oni koji su slučajno nabasali na pravo malo glumačko remek-delo ovog momka složili su se u jednome - "Dečko je fenomenalan"!

Uz napomenu da se pri imitaciji poslužio čuvenim Kristijanovim citatima poput "Kad ja pogledam one mostove sa kojih sam skakao hiljadu puta" ili "Kad pogledam Beograđanku u kojoj sam prvi put povredio čoveka", predlažemo vam da se opustite i uživate u ovom maestralnom izvođenju.

Dakle, pogledajte snimak i sami se uverite u ono o čemu vam pričamo:

A video posted by Koja Vitez (@vitezkoja81) on

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasta

    9. jun 2015 | 15:18

    Pa drugari ovo je dubsmash, program preko koga samo otvarate usta i izgleda kao da vi pricate. Ako neverujete probajte preko play store skinite besplatnu aplikacu dubsmash, i krenite da snimate. Tako da je ovo origalno rekao Golubovic, a ovaj decko je samo otvarao usta.

  • weesy

    9. jun 2015 | 15:30

    Lik samo otvara usta, imitira ga na "plejbek". Glupost...

  • Peca

    9. jun 2015 | 15:56

    Jao ,kad ga dovati onaj buzdovan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA